Kapaklı Android telefon Samsung SM-W2017 onay aldı!

samsung w2016

Bir zamanlar son derece popüler olan kapaklı telefonlar üzerine bir seriyi halen devam ettiren Samsung, yeni modeli için FCC onayını aldı. Samsung SM-W2017 geliyor!

Söylentileriyle gündeme zaman zaman gelen Samsung’un kapaklı telefonu SM-W2017 sonunda geliyor. Cihaz FCC onayını aldı. Bu onay, cihazın kısa bir süre sonra satışa çıkabileceği anlamına geliyor. İlgili model daha önce GFXBench isimli performans testi yazılımının internet sitesinde de karşımıza çıkmıştı.

Samsung SM-W2017 özellikleri nasıl olacak?

Telefonun özellikleri noktasında henüz Samsung tarafından resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak söylentiler son zamanlarda hep aynı noktaları işaret ediyor. Cihazın muhtemel özelliklerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Samsung SM-W2017 modelinde 4.2 inç büyüklükte Super AMOLED teknolojisi kullanan bir ekran bekleniyor. Ekran çözünürlüğünün Full HD yani 1080 x 1920 piksel olması bekleniyor.

Performans tarafında ise cihazda Qualcomm Snapdragon 820 yongası bekleniyor. Dört çekirdekli bu işlemciye Adreno 530 GPU, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı eşlik edecek. Cihazın ön kamerasının 5MP, arka kamerasının ise 12 MP olması bekleniyor. Ancak hepsi bununla sınırlı değil.

Yenilenen modelde parmak izi okuyucu sensör, USB-C portu ve Samsung Pay mobil ödeme sistemi gibi yenilikler de bekleniyor. Yani W2017 tam anlamıyla 2016 ve 2017 yılının popüler teknolojilerine sahip olacak. Cihazın ABD’de satışa çıkacağını artık kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye pazarı için ise henüz bir bilgi yok.

samsung-sm-w2017-fcc-onayi

Üç yeni iPad Pro tablet geliyor!