Samsung’un Kapaklı Androidi Göründü

kapakli samsung galaxy golden 2

Samsung’un kapaklı akıllı telefonu Samsung Galaxy Golden 2, Çin sertifika kurumu TENAA’da yüzünü gösterdi.

Samsung’un geçtiimiz yıl duyurdu kapaklı akıllı telefonu Galaxy Golden yenilendi. Kapaklı tasarımı ve çift ekranıyla dikkat çeken Galaxy Golden modeli, Uzakdoğu pazarındaki kapaklı telefon talebinin sürmesi üzerine üretilmişti. Samsung Galaxy Golden 2 modeliyse ilk modelinin donanım ve yazılım anlamında geliştirilmiş bir versiyonu.

 samsung-galaxy-golden-2

Çin sertifikasyon kurumu TENAA, bildiğiniz gibi Çin’de satışa çıkacak telefonlara onay veren kurum. İşte bu sertifikasyon sırasında görüntülenen Samsung Galaxy Golden 2 modeli, SM-W2015 kod numarasını kullanıyor. Telefonun teknik özellikleriyse, üst düzel akıllı telefonlar seviyesinde. Qualcomm’un Snapdragon 801 çip setini kullanıldığı telefonda, 2GB RAM, 16GB dahili depolama alanı ve arttırılabilir hafıza, 13 mega piksel çözünürlünde ana kamera, 3.7 mega piksel çözünürlüğünde ön kamera ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemi görev yapacak.

 samsung-galaxy-golden-2-2

Telefonun ana ekranı 3.9 inç boyutunda ve 1280×768 piksel çözünürlüğünde. AMOLED teknolojisinin kullanıldığı ana ekranın yanı sıra kapağın üzerinde de ekran bulunuyor. 153.5×78.6×8.5mm boyutlarındaki Galaxy Golden 2, 173 gram ağırlığında. Samsung Galaxy Golden 2 modelinin satış fiyatı ve piyasaya çıkış tarihi şuan için belli değil. Telefonun büyük bir ihtimalle Asya pazarı dışındaki pazarlarda satılması beklenmiyor.

iOS 8.1 Pazartesi Kullanıma Sunulacak