Android için LINE Launcher duyuruldu!

android icin line launcher

Android işletim sisteminin özelleştirilebilir yapısı sebebiyle değiştirebildiğimiz arayüzlere bir yenisi daha eklendi. LINE Launcher, 3000’den fazla özelleştirme seçeneğiyle Android işletim sistemi için Google Play Store’daki yerini aldı.

android-icin-line-launcher

Yaptığı reklam çalışmalarına rağmen Türkiye’den umduğunu bulamayan LINE, yeni uygulaması ile karşımızda. Mesajlaşma konusunda sunduğu zengin seçenekler ile televizyon, radyo ve gazete reklamlarında karşımıza çıkan LINE şimdi de Android için arayüz uygulaması yani Launcher ile karşımızda. Android işletim sisteminin en önemli özelliklerinden biri olan arayüz değiştirme ve farklı arayüz uygulamalarına desteğinden şimdide LINE faydalanacak.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan LINE Launcher, 3000’den fazla tema seçeneği ile Android işletim sistemli telefonlarınızın arayüzünü değiştiriyor, farklı görünümler kazandırıyor. Firma daha önce LINE Deco isimli bir duvar kağıdı indirme uygulamasıyla karşımıza çıkmıştı.

LINE Launcher sadece arayüzü değiştirmekle kalmıyor aynı zamanda performans ve verimlilik vaad ediyor. Pil tüketimi konusunda iyileştirme vaad eden LINE Launcher’ın içerisinde telefonunuzun performansını artıcısı çeşitli araçlar yer alıyor.

Mesajlaşma uygulaması olarak Türkiye’de WhatsApp’ın karşısında umduğunu bulamayan firmanın Launcher uygulaması şimdiden oldukça sevilmiş görünüyor. Kullanıcıları yorumları ekseriyetle olumlu görünüyor. Google Play Store üzerinden LINE Launcher’a ulaşmak için buradaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Haftanın En Popüler Android Uygulamaları