Samsung yeni tableti bir fotoğrafla sızdırıldı: Kendi eliyle yaptı

Samsung, 17 milyar dolarlık bir fabrika kuruyor!

Samsung yeni tableti sadece bir fotoğraf ile sızdırıldı. Durum böyle olunca kullanıcılar şaşkınlık yaşadı. Yeni tabletin birçok tasarım detayı ortaya çıktı.

Herkesin büyük bir merakla beklediği Samsung yeni tableti bir fotoğraf ile birlikte medyaya sızdı. Paylaşılan fotoğrafa bakıldığında birçok ilginç detay olduğu görülüyor. Her şirket böyle hatalar yapabiliyor. Bazen kasıtlı olarak cihazlar sızdırılıyor. Kimi zaman bu yanlışlıkla gerçekleşiyor

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Samsung bu defa büyük bir sızıntıya imza attı. Bunu kendisinin yapması olayın en ilginç tarafı oldu. Aslına bakacak olursak şirket gerçekte Bixby sanal asistanı ile ilgili bazı özellikleri gösterecekti. Ancak yanlışlıkla tableti sızdırdı.

Samsung yeni tableti dikkat çekiyor

Güney Koreli teknoloji devi, Bixby ile ilgili bazı özellikleri tartışıyordu. Kendi resmi destek sayfasına Bixby özelliklerinin göründüğü fotoğraf eklendi. Fakat burada kullanıcıların dikkatinden kaçmayan önemli bir ayrıntı vardı. Yeni gelecek olan Samsung tabletin tasarımı hemen arka tarafta görülüyordu.

Samsung yeni tableti

Fotoğrafa dikkatli bir şekilde baktığımızda çentikli bir tablet modelinin olduğu fark ediliyor. Samsung bu fotoğrafı paylaştıktan hemen sonra kapatsa bile yine de yeni tasarım ortaya çıktı. Büyük oranda düz bir ekran olduğunu gördüğümüz bu tablet modeli son derece hoş bir tasarıma sahip. Samsung yeni tableti önümüzdeki aylarda kullanıcılarla buluşacak.

Samsung, MRAM teknolojisini kullanan dünyanın ilk şirketi oldu

Bu tablet modelinin 11200 mAh batarya ve Snapdragon 8 Gen 1 işlemci taşıması bekleniyor. Böylece cihaz son derece güçlü bir model olarak karşımıza çıkacak. Peki siz bu yeni tablet modeli hakkında ne düşünüyorsunuz? Konuyla ilgili fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere paylaşabilirsiniz.