Samsung Galaxy Tab A 8.0 2017 Ortaya Çıktı

tab a

Suskun tablet pazarının önemli şirketlerinden Samsung, yeni tableti Tab A 8.0 2017 için TENAA sertifikası aldı. İşte tabletin özellikleri.

Samsung dikkatinin ve iş gücünün çoğunu şu sıralar Note 8 için harcasa da diğer ürünlerini de unutmuş değil. Herkes 3 gün sonra yapılacak olan büyük lansmana odaklanmışken, Güney Koreli şirket yeni tableti Tab A 8.0 2017  Çin’in sertifika kurumu TENAA’nın onayından geçirdi. SM-T385C model numaralı tablet adından anlaşılacağı üzere 8 inçlik bir ekrana sahip ve muhtemelen fiyatıyla ilgi çekici bir konumda olacak.

Samsung Galaxy Tab A 8.0 2017 Ortaya Çıktı

TENAA veritabanında herhangi bir bilgiye rastlayamadık; ancak bugüne kadar bazı söylentiler basına ulaşmıştı. Bu özellikler arasında 1.4 GHz dört çekirdekli işlemci, 8 inç 800 x 1200 çözünürlüklü ekran, 8 MP arka; 5 MP ön kamera, 2 GB RAM ve 16 GB dahili depolama. Ayrıca cihazda microSD kart girişine de yer verilmesi bekleniyor. Android 7.0 Nougat ile paketten çıkan yeni tabletin fiyatıyla ilgiliyse maalesef hiçbir bilgimiz yok.

Tasarımsal olarak tipik bir Samsung olan tablet, arka tarafta muhtemelen hafif metal görünümlü bir plastik kasa ile kullanıcı karşısına çıkacak. Ön yüzde ise her zamanki gibi mekanik ana ekran tuşu ve 2 dokunmatik tuş yer alıyor. Tab A 8.0 2017’nin ne zaman çıkacağını bilmiyoruz, fakat beklendiği gibi makul bir fiyat etiketine sahip olursa eminiz ki çok satanlar listesinde kendine yer bulacaktır.