Samsung yeni güncelleme için kolları sıvadı

Samsung rakiplerini tekrar solladı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, One UI 4.1 sürümüne gelmesi muhtemel yeni güncellemesinde sona yaklaştı.

Samsung yeni güncelleme için kolları sıvadı. Akıllı telefon kullanıcılarının en çok sevdikleri şeylerin başında kullandıkları işletim sisteminin güncellenmesidir. Bu güncelleme bazen kapsamlı yenilikler içerirken, bazen de ufak hataların giderilmesi ve birkaç küçük yeniliğin sunulması şeklinde olabilmekte. Örneğin Android 12 işletim sisteminin piyasaya sürülmesiyle birlikte Samsung tarafından kullanıcılarına sunulan One UI 4.0 güncellemesi, oldukça kritik yenilikler içeriyordu. Bununla birlikte bu sürümün bazı ufak hataları da beraberinde getirmiş olması kullanıcıların daha kararlı bir arayüz versiyonu beklemelerine neden oldu.

Samsung yeni güncelleme

Kullanıcılarının beklentilerine kulak veren Güney Koreli teknoloji şirketi Samsung ise, önce One UI 4.1 sürümünü piyasaya sürmüş daha sonra ise One UI 4.1.1. adı verilen yeni bir işletim sistemi versiyonu üzerinde çalışmaya başlamıştı.

Samsung yeni güncelleme

Samsung yeni güncelleme için kolları sıvadı

Bununla birlikte Samsung’a yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre şirket, çalışmalarında sona geldi ve yakın zamanda bu sürümü kullanıcılarının beğenisine sunmaya hazır. Her ne kadar şu an için bir tarih netleşmemiş olsa da, Samsung’a yakın kaynaklar bu sürenin bir hayli yakın olduğu konusunda hem fikir.

Samsung yeni güncelleme

Tabi haberimizin başında belirttiğimiz gibi, One UI 4.1.1. sürümü, daha çok mevcut hataların çözülmesi ve birkaç ufak yeniliğin getirilmesi amacını taşıyor. Ancak daha kapsamlı yenilik isteyenlerin de çok beklemelerine gerek kalmayacak.

Bilindiği üzere yakın zamanda Android 13 işletim sistemi resmen tanıtılacak. Bu sürümün piyasaya çıkmasıyla birlikte Samsung’da kullanıcıları için One UI 5.0 güncellemesini servis edecek.

Apple, Mac’te görüntülü sohbetler için yeni bir ayar sundu