Samsung yeni Camera Assistant uygulamasını kullanıma sundu

b11

Samsung, daha önce tanıttığı Good Lock kişiselleştirme programına kamera rehberi için olan Camera Assistant’ı ekledi.

Good Lock kişiselleştirme uygulamaları paketinin bir parçası olarak karşımıza çıkan Camera Assistant uygulaması telefonun kamerasını kullanırken gelişmiş özelliklerle kullanmasını sağlıyor. Bu, kameranın otomatik moduyla kullanıcıların özelleştirilebilirliğini geliştirmeye yardımcı olur. Şu an itibariyle, uygulama Hindistan, Güney Kore gibi bölgelerde ve Galaxy Store aracılığıyla diğer bazı pazarlarda kullanılabilir. Ayrıca, bu uygulama aynı zamanda kullanıcıların otomatik HDR’yi devre dışı bırakmasına veya etkinleştirmesine izin verme özelliğini de getiriyor.

Camera Assistant

Bunun ile beraber telefon kullanıcıları, kullanıcıdan uzaktaki nesneleri çekerken yumuşak fotoğraf dokusu ve hatta otomatik lens geçişi özelliğini kullanabilir. Ayrıca, yeni Camera Assistant uygulaması, Fotoğraf modunu kullanırken bile video çekmenize olanak tanır. Kullanıcılar, video kaydetmeye başlamak için deklanşör düğmesini bile tutabilirler. Kamera Asistanına eklenen en önemli özelliklerden biri, hareketsiz görüntülerde hareket bulanıklığını azaltmanızı sağlayan Hızlı Çekim seçeneği bulunuyor.

Ancak Samsung, bu özellik kullanıldığında görüntü kalitesinin biraz düşebileceğini belirtmişti. Ancak, evcil hayvanlar gibi hızlı hareket eden konuları daha iyi yakalamaya yardımcı olmalıdır. Bu yeni uygulama ile herhangi bir kuruluma gerek yoktur, çünkü temel olarak Galaxy telefonun kamera ayarlarına, kullanıcıların gereksinimlerine göre değiştirebilecekleri bir dizi yeni seçenek sunar. İlgilenenler için buradaki bağlantıya tıklayarak uygulamayı inceleyebilirsiniz .

Galaxy S22 serisi, Android 13 tabanlı One UI 5 güncellemesini aldı