Samsung yakında yeni Galaxy On modelini tanıtacak

Galaxy On

Bir süredir gündemde olan yeni Galaxy On modeli çok yakında satışa çıkacak. Samsung, yeni telefonunu resmen tanıtacağı tarihi açıkladı.

Samsung, bir süredir arka planda kalan Galaxy On serisini yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Güney Koreli teknoloji devi, çok yakında bu seriden yeni bir model satışa sunacak. Bir süredir gündemde olan telefonun tanıtılacağı tarih sonunda belli oldu.

Galaxy One serisinin yeni üyesi 2 Temmuz’da tanıtılacak

Samsung, Galaxy-On serisinin yeni üyesini, 2 Temmuz’da resmen tanıtacak. Telefon, serinin diğer modellerinde olduğu gibi ilk önce Hindistan’da satışa sunulacak.

Galaxy On

Samsung’un yeni telefonu hakkında bilinenler oldukça kısıtlı. Ancak yayınlanan tanıtım görüntülerine bakılırsa telefon Super AMOLED ekran, tek arka kamera ve parmak izi sensörüyle geliyor. Ayrıca telefonda Always on Display özelliği bulunacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Daha önce gelen söylentilere göre telefonun teknik özellikleri arasında Exynos yonga seti, Infinity Display ve 4 GB RAM yer alacak. Telefonun Galaxy J6’nın değişik bir versiyonu olacağı tahmin ediliyor.

Uygun fiyatlı LG X2 satışa sunuldu