Samsung Galaxy J7 (2017) benchmark testinde görüldü

Samsung Galaxy J7 2017

Çok yakında tanıtılacak Samsung Galaxy J7 (2017), GFXBench sayfasında görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri de ortaya çıkmış oldu.

Bildiğiniz gibi Samsung’un yeni orta segment telefonu Samsung Galaxy J7 (2017)’yi çok yakında tanıtması bekleniyor. Bir süredir gündemde olan telefon son günlerde çeşitli kuruluşlardan onay alırken görüldü. Bu da telefonun çok yakında piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Samsung Galaxy J7 (2017) son olarak bir de benchmark testinde görüldü. Yeni nesil Galaxy J7’nin GFXBench’in sayfasında fark edilmesinin ardından telefonun teknik özellikleri hakkında birçok yeni detay ortaya çıktı. Ayrıca daha önce sızdırılan bazı bilgiler de böylece doğrulanmış oldu.

Daha önce gelen söylentilerde telefonun 1080p çözünürlükte 5.5inç ekrana sahip olacağı iddia edilmişti. Yeni bilgiler ise ekranın 720p çözünürlükte olacağını gösteriyor. Yine GFXBench’in test souçlarına göre telefon Exynos 7870 işlemci seti, 2GB RAM ve 16GB depolama alanı ile gelecek. Telefonun arka kamerası 13MP, ön kamerası ise 5MP olacak.

Daha önce çıkan söylentilerde olduğu gibi GFXBench’teki bilgilerde de telefonun Android 7.0 Nougat işletim sistemiyle satışa çıkacağı görülüyor.

Samsung Galaxy S8’in yeni görüntüleri yayınlandı