Çift ekranlı ZTE Nubia Z18S bir kez daha görüldü

ZTE Nubia Z18S

ZTE’nin çift ekranlı yeni amiral gemisi bir kez daha görüldü. ZTE nubia Z18S adını taşıyan telefon, arka paneldeki ekranı sayesinde selfie kamerasından kurtulacak.

Bildiğiniz gibi ZTE’nin çift ekranlı yeni telefonu dün sızdırılan ilk bilgiler sayesinde ortaya çıkmıştı. İlginç tasarımı ile dikkat çeken telefon bugün bir kez daha görüldü. Sızdırılan yeni görüntülerle telefonun arka yüzündeki ikinci ekranın nasıl duracağı daha net görüldü. Ayrıca telefonun ismi de belli oldu.

ZTE Nubia Z18S, çift ekran sayesinde selfie kamerasından kurtuluyor

Dün ortaya çıkan bu yeni telefonun ZTE nubia Z18S olduğu söyleniyor. ZTE nubia Z18 ile birlikte satışa sunulması beklenen Z18S, çentikli ekran ve selfie kamerasından kurtularak, onun yerine arka paneldeki ikinci ekranı getiriyor.

ZTE Nubia Z18S

Paylaşılan yeni görüntüler, telefonun arka yüzündeki ekranın oldukça büyük ve renkli olacağını gösteriyor. Arka paneldeki bu ikinci ekran, kullanıcıların arka kameraları ile selfie çekmesini veya görüntülü arama yapmasını mümkün hale getirecek. Bu da selfie kamerasına ihtiyacı ortadan kaldırarak, çentikli veya çerçeveli bir ekran kullanma ihtiyacını ortadan kaldıracak.

ZTE Nubia Z18S

Ekranın tüm paneli kapladığı çerçevesiz tasarımların yaygınlaşması, selfie kamerasını problem haline getirdi. iPhone X ve benzer tasarıma sahip telefonlar bu sorunu çentik ile çözmeye çalıştı. Geçtiğimiz günlerde çıkan vivo NEX’te ise selfie kamerası gövdenin içine saklandı. ZTE ise bu soruna farklı bir çözüm getirmeyi amaçlıyor. Eğer Nubia Z18S’in bu çift ekran fikri tutarsa, ileride birçok telefonda bu tasarımı görebiliriz.

Uygun fiyatlı LG X2 satışa sunuldu