Samsung ve Gazi Üniversitesinden Akıllı Dizayn Laboratuvarı

Samsung Gazi Universites

Samsung Electronics Türkiye, “Samsung Akıllı Okul” interaktif ve akıllı eğitim platformunu yaygınlaştırma çalışmaları kapsamında, Gazi Üniversitesi ile işbirliğine imza attı. 

77 bini aşkın öğrencisi, 4 bin fakülte çalışanı ve sunduğu olanaklarla Türkiye’nin önde gelen yükseköğretim kurumları arasında yer alan Gazi Üniversitesi’nde, Teknoloji Fakültesi bünyesinde, Samsung Akıllı Dizayn Laboratuvarı kuruldu. Laboratuvardan, Teknoloji Fakültesi’nde öğrenim gören Bilgisayar, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği lisans, lisansüstü ve doktora öğrencileri faydalanacak.  

Samsung_Gazi_Universites

Üniversite ve özel sektör işbirliklerine örnek teşkil eden proje kapsamında, mobil cihazlar için akıllı uygulamaların geliştirilmesine yönelik çalışmalar da yapılacak. Laboratuvar ortamından, öğrencilerin yanı sıra, BELTEK (Gazi Üniversitesi Ankara Büyükşehir Belediyesi Teknik Eğitim Kursu) ve GAZISEM (Gazi Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi) katılımcıları da yararlanabilecek. 

Gazi_Universitesi1

 “Yenilikleri ve Olasılıkları Hızlandırma” vizyonuyla, sosyal sorumluluk proje yatırımlarına devam eden Samsung, kuracağı Akıllı Dizayn Laboratuvarı’na dijital kaynak ve cihaz desteği, Wi-Fi bağlantısı ve topluluk ağının yanı sıra, teknik servis desteği de sağlayacak. 

Orta Dünya’ya Yolculuk’ta Kahramanları Takip Edin