Samsung ucuz modeller için kolları sıvadı

samsung

Samsung Çinli firmalara karşı üstünlük sağlamak için yeni planını devreye sokuyor. Güney Koreli teknoloji devi, fiyat / performans modelleriyle Hindistan ve Çin gibi pazarlarda üstünlük sağlamak için kolları sıvamış durumda. İşte konunun detayları.

Samsung ucuz modeller için kolları sıvadı. Yıllardan beri akıllı telefon pazarının zirvesinde aynı isim bulunuyor. Samsung. İkinciler sıklıkla değişmiş olsa da Samsung zirveden hiçbir zaman inmedi. Belki yılın belli bölümlerinde farklı markalar zirveye çıkmış olabilir. Lakin yılın geneline baktığımızda, seneyi lider olarak kapatan, en çok telefon satan isim hep Samsung oldu.

Samsung ucuz modeller

Güney Koreli şirket yakın bir zamana kadar hem Avrupa, hem de Asya pazarında lider konumdaydı. Fakat Çinli üreticilerin global pazardaki gücünü arttırması, Samsung’un elini zayıflattı. Öncelikli olarak Hindistan pazarındaki liderliğini kaybeden Samsung, ardından da Asya pazarındaki gücünü yitirdi.

Samsung ucuz modeller

Samsung ucuz modeller için kolları sıvadı

Asya pazarının öneminin farkında olan Çinli üretici bu pazardaki liderliği tekrardan elde edebilmek için kolları sıvadı. Sızdırılan son bilgilere göre Samsung giriş segmentindeki uygun fiyatlı modellerle Asya pazarına tekrardan hakim olmak istiyor.

Samsung ucuz modeller

Elbette bu çok da kolay olmayacaktır. Malum Çinli üreticiler fiyat / performans kalibresinde hayli iddialılar. Dolayısıyla Samsung’un rakiplerini geçebilmek için hem kaliteli, hem de oldukça ucuz cihazlar üretmesi gerekiyor. Bu durum tüketici olarak bizlerin işine gelecektir. Daha uygun fiyatlara daha kaliteli telefonlar almamız mümkün olacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Salvador Dali eserleri NFT olarak sunuluyor