Samsung The Freestyle 2. Nesil : Taşınabilir ekranlar yeniden tanımlanıyor

The Freestyle

Samsung, tek elde tutulabilecek kadar küçük ve hafif olmasının yanı sıra tasarımıyla dikkat çeken, taşınabilir ekran boyutunu ileriye götüren The Freestyle 2. Nesil’i piyasaya sürdü.

Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma) özelliği, The Freestyle 2. Nesil’deki en büyük yeniliklerden biri. Bu özellik, resimler ve videolar için büyük bir ekran oluşturmak amacıyla iki tane The Freestyle cihazından gelen projeksiyonu sorunsuz bir şekilde birleştiriyor. Kullanıcılar, iki cihazı SmartThings uygulamasıyla birbirine bağlayıp senkronize ederek her yerde daha büyük ekran deneyimini yaşayabiliyor.

Samsung Görüntü Kalitesi Çözüm Laboratuvarından Seongwon Seo The Freestyle 2. Nesil’in özellikleri ve gelişimi hakkında şunları söyledi: “Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma), her pikseli manuel olarak kontrol etmek için özel donanım ve yazılım gerektiren sofistike bir teknoloji.

The Freestyle

The Freestyle’ın kullanımı kolay konseptine uygun olarak, kullanıcıların özel bir cihaz veya bir uzmanın yardımı olmadan ekranları kablosuz olarak kolayca birleştirmesine yardımcı olmak için Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma) özelliğini tasarladık.

Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma) etkinleştirildiğinde, ürünle bağlı olan akıllı telefon The Freestyle taşınabilir projektörlerle gerçek zamanlı olarak etkileşime giriyor. İçerik senkronizasyonu ve ayarlama işlemleri, cihazlar arasındaki iletişim yoluyla otomatik olarak gerçekleşiyor.

Tüketici yansıtılan ekranın resmini çektiğinde SmartThings kılavuzu kullanılarak ekran hizalaması kolayca yapılabiliyor. Yapay Zeka ile desteklenmiş analitik algoritma, kurulum ekranındaki sekiz ana noktadaki örüntülerin açıklığını ve örtüşmesini analiz ediyor ve ardından her cihazdaki projeksiyonu ayarlıyor.”

The Freestyle

Smart Edge Blending (Akıllı Çift Yansıtma) özelliğinin kullanıcı modeli analizinden doğduğunu söyleyen Samsung Electronics Görsel Ekran İşletmesi Gelecek Planlama Grubundan TJ Kim ise şunları ekliyor: “Tüketiciler, The Freestyle’ı bulundukları her alanda taşınabilir kişisel ekran olarak kullanma eğilimindeler. Salonlarındaki TV’ler ise sabit ve ortak kullanım amacına hizmet ediyor.

Bazı kullanıcılar, birden fazla projeksiyon cihazı satın alma eğiliminde olabiliyor. Birden fazla cihazınız varsa, neden bunları birleştirmeyesiniz? Cihazlarını birbirine bağlayarak ekranlarını 160 inç’e kadar büyütme ve başka hiçbir manuel ayarlama yapmadan 21:9 ekran oranının keyfini çıkarmak mümkün.

Hhoparlör kapasitesi ise daha sürükleyici bir ses deneyimi yaratmak için her cihaza sol ve sağ stereo ses çıkışını ayırma seçeneğiyle iki katına çıkarıyor.”

The Freestyle

The Freestyle 2. Nesil’de sürdürülebilirlik adına daha fazla güncelleme de yapıldı. Wonki Kim konuyla ilgili, “Işık kaynağı ömrü 20.000 saatten 30.000 saate çıkarıldı.

30.000 saatle , 10 yıl boyunca günde 8 saatlik zorlu bir kullanımı destekleyebilir” cümlelerini kullandı. Ürünün uzaktan kumandası, güneş ışığı veya iç mekan aydınlatmasıyla şarj edilebilen ve tek kullanımlık pil ihtiyacını ortadan kaldıran bir SolarCell Uzaktan Kumandaya da yükseltildi.

Yapay Zeka Yatırımları Artıyor