Samsung şova devam ediyor, sırada bu cihazlar var!

Google Chrome Android uygulaması yeni bir özellik alıyor

Samsung, Android 12 konusunda son zamanlarda görülmemiş bir performans sergilemeye ve rakiplerini kıskandırmaya devam ediyor.

Samsung şova devam ediyor, sırada bu cihazlar var! Yıllardır Samsung’a getirilen eleştirilerin başında hep, şirketin çok fazla modelinin bulunması nedeniyle yeni güncellemelerin zamanında yapılamaması geliyordu. Aslına bakarsak, amiral gemisi, orta segment ve alt segment kategorilerine onlarca farklı modeli bulunan bir şirketin, bu şekil bir sorunla karşı karşıya kalması bir açıdan kabul edilebilirdir. Ancak Samsung bu sene, kendini aşarak bu eleştirilere de yanı verdi.

Android 12 güncellemesinin servis edilmesinden oldukça kısa bir süre sonra en güncel amiral gemisi serisi olan S21’e bu güncellemeyi Android 12 tabanlı One UI 4 güncellemesiyle ulaştıran şirket, hemen ardından ise Galaxy S20, S10, Note 20, Note 10 ve Z Fold serilerine de bu güncellemeyi servis etmişti.

Android 12 güncellemesini alacak Xiaomi cihazları belli oldu!

Samsung şova devam ediyor, sırada bu cihazlar var!

Amiral gemisi kategorisinde işini oldukça kısa bir süre içerisinde tamamlayan Samsung, şimdi de yönünü orta segment cihazlara çevirdi. İlk olarak orta segmentin en popüler modellerinden olan Samsung Galaxy A52 ve Samsung Galaxy S72 modellerine yönelen Güney Koreli teknoloji devi, bu cihazlara Android 12 tabanlı One UI 4 güncellemesini servis ettiğini duyurdu.

Her ne kadar bu güncellemenin ilk adresi şimdilik Rusya olsa da, ilerleyen günlerde dünya genelindeki büyün Galaxy A52 ve Galaxy A72 sahiplerinin Android 12’ye kavuşması bekleniyor. Ayrıca güncelleme piyangosunun bir sonraki talihlisinin hangi akıllı telefon modeli olacağı da büyük merak konusu.

Volkswagen Tiguan 2022 fiyatları netleşti