Samsung Snapdragon 810’u Kullanacak Mı?

Samsung Snapdragon 810’u Kullanacak Mı?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2015 model amiral gemisi Samsung’larında, Snapdragon 810’u kullanacak mı kullanmayacak mı? Konuyla ilgili bilgilere Bloomberg sitesi üzerinden ulaştık.

Sitede; Galaxy S6 ile ilgili bilgiler yer alıyor. Samsung Galaxy S6; Xiaomi Mi Note ve LG G Flex 2 gibi iddialı bir telefon olacağa benziyor.

Özellikle Qualcomm, bu yıl Snapdragon 810 yongaseti ile bir hayli ses getireceğe benziyor. Samsung’un Snapdragon 810 yongasetini veya kendi üretimi olan Exynos’u kullanması muhtemel gözüküyordu; lakin gelen son dakika haberleri ile durum değişmişe benziyor.

Samsung Snapdragon 810’u Kullanacak Mı?
Samsung Snapdragon 810’u Kullanacak Mı?

Samsung Galaxy S6 ve S6 Edge’de, Snapdragon 810 yerine Exynos 7 Octa yongaseti kullanılacak. Exynos 7 Octa yongaseti; LTE Cat.9 özelliğini destekleyen bir yongaseti.

Samsung’un yeni amiral gemisini tanıtacağı tarih Mart ayı olarak gözüküyor. Samsung, geçen yılki Galaxy S5 satışlarından umduğunu bulamamışa benziyor.

Bu yüzden firma Galaxy S6 ile kaybettiği pazar payını ve imajını tekrar geri kazanmak istiyor. İlerleyen günlerde yeni gelişmeler yaşanabilir.

HTC One M9’dan Yeni Görüntüler Sızdırıldı