Samsung, S Pen desteğini daha fazla cihaza yayıyor

Samsung, S Pen desteğini daha fazla cihaza yayıyor

Samsung S Pen çoğunlukla Galaxy Note serisiyle ile kullanılıyor. Ancak bu durum büyük olasılıkla önümüzdeki yıllarda değişecek.

Yakın zamanda bir etkinlikle tanıtılan Galaxy S21 Ultra, S Pen desteğine sahip. Samsung, Air Actions hareketleri için Bluetooth bağlantısı sağlayan bir Pro modeli de dahil olmak üzere, cihaz için bağımsız S Kalemleri bile üretecek. Şirketin SamMobile’a yaptığı açıklamaya göre, Samsung bu S Kalemlerini başka cihazlar için de üretiyor olabilir. Yayına, “S Pen deneyimini gelecekte ek cihaz kategorilerine genişletmeyi planladığını” söyledi. Samsung ifadesinde;

“Tüketicilerimizin hayatlarını daha kolay ve daha iyi hale getirmek için sorunsuz ve sürekli olarak devam eden yeni mobil deneyimler geliştirmeye kararlıyız. S Pen deneyimini Galaxy S21 Ultra’ya genişletmek için cesur bir karar verdik ve gelecekte S Pen deneyimini ek cihaz kategorilerine genişletmeyi planlıyoruz. ” dedi.

 Samsung, S Pen desteğini daha fazla cihaza yayıyor

“Ek cihaz kategorileri”nin ne anlama geldiği de bekleyip önümüzdeki zamanlarda göreceğiz. Samsung akıllı telefon şefi TM Roh, daha önce şirketin Note’un “en sevilen özelliklerinden” bazılarını diğer Galaxy cihazlarına getireceğini doğruladı. Geçen yıl ortalıkta dolaşan pek çok söylenti, Galaxy Fold’un gelecekte S Pen desteği aldığına işaret ediyor. Bu söylentiler, gelecekteki Fold cihazlarının kalemi destekleyeceğini söylese de, henüz kesin bir sonuç yok. S21 Ultra’nın da bir S Pen ile gönderilmeyeceği düşünüldüğünde, marka şimdiye kadar bu konuda somut bir gelişme göstermedi diyebiliriz.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı da düşecek!