Samsung Pay internet üzerinden de kullanılacak!

samsung pay internet

Samsung Pay internet üzerinden de kullanılabilecek iddiasıyla mobil ödeme sistemleri tekrar gündemde. Samsung Pay’in geleceğine dair yeni bir bilgi basına sızdı.

Bir tarafta Google’ın Android Pay ödeme sistemi, diğer tarafta ise Apple Pay gündeme sıkça gelirken şimdi Samsung Pay ile ilgili önemli bir iddia basına yansıdı. Reuters’ın haberine göre Samsung Pay internet üzerinden de kullanılabilecek.

Samsung Pay internet avantajı ile öne çıkacak!

Reuters’ın haberine göre Samsung Pay internet üzerinden de kullanılabilen bir mobil ödeme sistemi olacak. Android Pay ve Samsung Pay direkt olarak bankalarla POS cihazları için görüşürken Samsung biraz daha pratik bir yol izliyor gibi duruyor. Üstelik bu hamle fiziksel olarak POS cihazının yanında ödeme yapmaktan daha kolay bir şekilde hayatımıza girebilir.

Şimdilik sadee Güney Kore ve ABD’de kullanıma sunulan Samsung Pay mobil ödeme sistemi, 2016 yılında önemli yenilikler ile hayatımıza girecek. İlk olarak 2016’nın ilk çeyreğinde İngiltere, İspanya ve Çin’de de kullanılabilecek olan Samsung Pay, aynı zamanda internet üzerinden ödeme konusunda ciddi adımlar atmaya hazırlanıyor.

Samsung Pay internet desteği konusunda PayPal ile çalışacak. Dünyanın en büyük sanal bankası olan PayPal ve yeni nesil ödeme sistemi Samsung Pay internet üzerinden ödeme yapılmasını mümkün kılacak. Kullanıcılar, kredi kartı bilgilerini Samsung Pay’e girecek. Ancak ödeme konusunda nasıl bir sistem olacağı henüz belirsiz. Bu noktada tahminler QR kod benzeri bir sistem olacağı yönünde. Yani ödeme yapılacak sayfada bir çeşit karekod çıkabilir ve telefonunuzun kamerasını açarak o karekodun fotoğrafını çekerek ödeme yapılabilir. Detaylar şimdilik gizemini koruyor.

Samsung akıllı yüzük mü üretecek?