Samsung, Oscar için hazırladığı reklam filmini yayınladı

samsung

Akıllı telefon pazarının zirvesinde yer alan Samsung, geçtiğimiz günlerde yeni amiral gemisi modelleri Galaxy S9 ve S9+’ı tanıtmıştı. Önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan bu iki yeni model için kolları sıvayan Güney Koreli üretici, şimdi de işin pazarlama boyutu için kafa yoruyor. Hali hazırda Galaxy S9 ve S9+ reklamları TV ve internet sitelerinde dönmeye başlamış durumda. Hatta ülkemizde bile S9 ile ilgili TV reklamlarına rastlamak mümkün. Genel itibari ile reklam harcamaları için servet ödemekten kaçınmayan Samsung, Oscar Ödül Töreni için de bir reklam filmi hazırladı.

30 saniyelik Oscar reklamı için 2 milyon dolar!

Yayın hakları ABC televizyonunda bulunan Oscar Ödül Töreni’ni dünyanın çeşitli ülkelerinden milyonlarca insan takip edecek. Doğal olarak bu denli devasa bir etkinlik, büyük firmalar için kaçırılmaması gereken fırsatlar arasında yer alıyor.

Samsung da diğer üreticiler gibi Oscar Ödül Töreni’nde yeni akıllı telefonunu göstermek istiyor. Bunun için ABC televizyonu 30 saniyelik reklam ücreti olarak 2 milyon dolar talep ediyor. Fakat bu para Samsung için pek de önemli değil. Zira az önce de belirttiğimiz üzere, Samsung’un reklam için ayırdığı bütçe son derece büyük. Hali hazırda daha önce de Samsung’un bu tarz büyük organizasyonlarda boy gösterdiğini görmüştük.

Her neyse, lafı daha fazla uzatmadan sizleri Samsung’un Oscar için özel olarak hazırladığı reklam filmi ile başbaşa bırakalım.

iPhone X satışları düşüşte, fiyat düzenlemesi gelebilir!