Microsoft sürpriz yaptı!

panos panay

ABD’li Teknoloji Devi Microsoft, sürpriz yaptı. Sürprizle ilgili detaylar haberimizde yer alıyor.

Panos Panay, Surface satışlarından elde edilen başarılardan dolayı Şirketin CEO’su Satya Nadella tarafından ödüllendirildi. Microsoft Surface’i tasarlayan Kişi içini GeekWire’a döktü.

Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor. Microsoft Surface’in Tasarımcısı Panos Panay; gerek Şirket gerek kendisi gerekse Surface hakkında bazı açıklamalarda bulundu.

Kendisi artık Microsoft’un Cihazlar Bölümünün Kıdemli Müdürü olarak çalışacak. Panos Panay: “2012 yılıydı. Eski Microsoft CEO’su Steve Ballmer benden Surface tarzı bir cihaz istedi.

Cihaz hakkında iyice düşündüm, tasarladım. Ballmer’ın bunu beğenmeyeceğini düşünüyordum; çünkü kendisi çok zor beğenen biri.

panos panay

2012 yılının sonuna doğru satışlar iyi gidince Ballmer beni tebrik etti” şeklinde konuştu. Surfacelerin son durumuyla ilgili olarak da Panay: “Şimdi en son modelimiz Surface Pro 4 ve SurfaceBook.

Microsoft, zaman içinde bu başarılarımı ödüllendirdi. Bundan sonra CEO’larımız kim olur bilinmez? Ama artık Donanım üzerinden yeni Teknolojik Ürünler üretmeye çalışmalıyız. Surface satışları olumlu bir şekilde devam ediyor” dedi.

Selfieci güzeli: InFocus M680