Samsung M8 akıllı monitör fiyatıyla tepki çekti

m8

Samsung tarafından CES 2022’de tanıtılan Samsung M8 32 isimli akıllı monitör nihayet satışa sunuldu.

Samsung M8 akıllı monitör fiyatıyla tepki çekti! Güney Koreli teknoloji devi Samsung akıllı telefondan tablete, dizüstü bilgisayardan monitöre birçok alanda önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Şirketin CES 2022’de tanıttığı Samsung M8 32 akıllı monitör modeli ise, özellikle monitör pazarında Samsung’un ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gözler önüne sermişti.

Samsung M8 akıllı monitör, 32 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğünde ekranı ile görücüye çıktığı günden bu yana akıllı çözüm meraklısı teknoloji severlerin ilgisini cezbediyor. Bir süredir gerek çıkış tarihi gerekse de fiyatı hakkında sızıntıların paylaşıldığı bu akıllı monitör, nihayet bugün itibariyle satışa sunuldu. Ancak baştan söyleyelim, sızıntılarda yer alan 450-500 dolar gibi fiyatlar, sadece rüyalarda kalacak çünkü Samsung bu monitörü 730 dolardan satışa sundu.

m8 1

Samsung M8 akıllı monitör fiyatıyla tepki çekti

Sizin de tahmin edebileceğiniz üzere Güney Koreli teknoloji devinin yeni monitör modelini beklenenin çok üzerinde bir fiyatla satışa sunması, teknoloji camiasında büyük tepkilere neden oldu. Samsung şimdilik bu durum karşısında bir açıklama yapmazken, en çok konuşulan konu ise M8 32’nin bu fiyatı hak edip etmediği.

Özelliklerine baktığımız zaman en dikkat çeken husus kuşkusuz Samsung DeX kablosuz bağlantı özelliği ve Bixby desteği. Ayrıca Office 365 entegrasyonu sayesinde bu monitör iyi bir ofis elemanı olabilir. Ekranının 32 inç büyüklüğünde ve 4K çözünürlüğünde olduğunu söylemiştik. Bu konuda biraz daha detay verecek olursak, söz konusu ekran 400 nit parlaklık değerine ulaşabiliyor ve renk gamı da tam 1,07 milyar.

Son olarak, Tizen işletim sistemi ile piyasaya sürülen bu cihazın Türkiye satış fiyatının ne kadar olacağı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Activision Blizzard bir dava için 18 milyon dolar ödeyecek