Samsung iPhone Pro’ya Benzer Model Çıkarmak İstiyor

123 3

Samsung’un Galaxy S25 ve diğer telefon serileri için neler planladığı ortaya çıktı. Teknoloji devi önemli yenilikler yapacak.

Güney Koreli blog sitesi Naver’de yine bomba iddialar arka arkaya sıralandı. Naver’e göre Samsung, Galaxy S25’le birlikte tasarımda köklü değişikliğe gidecek ve yeni tasarım kodunu uygulamaya koyacak. Aynı zamanda Galaxy A serisi gibi bütçe dostu modellerin birleştirilmesi ve tek çatı altına alınmasına dair iddialar var.

Naver, Galaxy FE serisine iPhone Pro’ya benzer gelişmiş ve daha üst seviye bir modelin ekleneceğini belirtti. Belki özellikleri biraz daha düşürülmüş Galaxy S Ultra olabilir.

Teknoloji devinin planları bu kadarla sınırlı değil. Şirketin Galaxy Fold Lite modeli üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Fold Lite’ın iki farklı prototipi bulunuyor. Bu prototiplerden birinde harici ekran yok. Diğerinde ise Fold 1’den daha küçük harici ekran var. Fold Lite’ın ne zaman tanıtılacağı belli değil, ancak Galaxy Fold 6’dan sonra satışa sunulması muhtemel görünüyor.

samsung

Galaxy S24’lerle ilgili bir dedikoduyu da sizlere aktaralım. Sızıntı kaynaklarından biri olan Ice Universe, S24 ailesinde standart RAM kapasitesinin 12 GB değil 8 GB olacağını da söyledi. S24’te 8 GB, S24+ ve S24 Ultra’da ise 8, 12 GB bellek seçenekleri yer alacak. Eski tarihli söylentilerde standart RAM kapasitesinin 12 GB olacağı ileri sürülüyordu.

Naver de Ice Universe’in RAM’le ilgili iddiasını doğruladı. Naver, 8 GB RAM’i onaylarken, Samsung’un artan birim fiyatlarından dolayı bu kararı aldığını ve S24’le S24+’ın fiyatını sabit tutmak için RAM’de değişiklik yaptığını vurguladı. Rivayet edilenlere göre Galaxy S24 serisi 17 Ocak’ta tanıtılacak, 30 Ocak’ta da satışa sunulacak.

Apple iOS 17.3’ün Cihaz Koruması, iPhone Hırsızlarının Hayatını Zorlaştıracak