Samsung internet tarayıcısının yeni beta sürümü güvenliğe odaklanıyor

Samsung internet tarayıcısının yeni beta sürümü güvenliğe odaklanıyor

Samsung İnternet tarayıcısı güvenliğe odaklanacağı yeni özellikler alıyor. Henüz beta sürümünde olan güncellemeler kullanıcı gizliliği gibi konularda daha detaylı içerikler alacak. İşte detaylar.

Samsung internet tarayıcısı artık daha hızlı ve daha verimli. Tarayıcı kimlik algılama özelliğine sahip Chromium M92‘yi temel alacak. Samsung, Smart Protect’e izleme piksellerini algılama ve engelleme yeteneği vermek de dahil olmak üzere kendi güvenlik özelliklerini ekledi. İnternette gizlilik ve güvenliğin son derece önemli olduğu bu dönemde bir adım da böylece Samsung’dan geldi. İnternet tarayıcısında ayrıca, adres çubuğu daha fazla bilgi gösterecek şekilde geliştirildi. Güncellemeye göre veriler şöyle gösterilecek: 1) yanıt önerileri (örneğin, “hava durumu” için arama yaptığınızdaki tahmin), 2) ilgili arama önerileri ve 3) yer işaretlerinizden ve geçmişinizden gelen öneriler. Öneriler, basit bir listeden, tarayıcının ekrana daha fazla öğe sığdırmasına olanak tanıyan chip UI öğesi tasarımına geçiyor.

Samsung internet tarayıcısının yeni beta sürümü güvenliğe odaklanıyor

Son olarak, karşımıza sayfa yakınlaştırma özelliği çıkıyor. Normal yakınlaştırmanın aksine, daha gelişmiş bir deneyim sunacak. Özellik metin boyutunu büyütmeye benzer şekilde çalışacak, ancak sayfadaki diğer öğeleri de orantılı olarak büyütecek. Tüm özellikler şu anda beta aşamasında olduğu için Samsung kullanıcıları tarafından erişilebilir durumda değiller. Özelliklerin problemsiz olarak çalışması durumunda sırayla tüm kullanıcılara gereken güncellemeler gelecektir. Beta görüntüsünde yakınlaştırma özelliğinin nasıl çalışacağına dair videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yazıcılardan üretilen etler sofralara geliyor: Gelecekte çok ucuz olacak