Samsung güvenlik odaklı modelleri için kolları sıvadı

samsung

Dünyanın en büyük teknoloji markalarından biri olan Samsung, güvenlik odaklı telefonlarını piyasaya sürmeye devam ediyor.

Samsung güvenlik odaklı modelleri için kolları sıvadı. Samsung, işletmelere yönelik ürün yelpazesini genişletmek için Avustralya’da Galaxy A14 (4G), Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G’nin Enterprise Editions modellerini tanıttı. Bu yeni akıllı telefonlar, işletme ihtiyaçlarına özel olarak hizmet vermek amacıyla özel güvenlik özellikleri, uygulamalar ve kapsamlı destekle birlikte sunuluyor. Siber tehditlere, kötü amaçlı yazılımlara ve hack saldırılarına karşı çok katmanlı koruma sağlayan Samsung Knox Suite’e bir yıllık üyelikle birlikte sunulan cihazlar, veri koruması ve cihaz yönetimine öncelik veriyor.

Samsung Galaxy Note 20 Ultra specs list featured

Galaxy A14, Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G Enterprise Edition modelleri, gelişmiş güvenlik önlemleri ve mobil yönetim araçları sunuyor. Samsung, cihazların yeni tehditlere karşı dayanıklı olmasını sağlamak için, büyük Android işletim sistemi güncellemeleri dahil, en fazla beş yıl boyunca zamanında güvenlik güncellemeleri sağlama taahhüdünde bulunuyor. İşletmeler, uzaktan destek ve en az iki yıl boyunca kullanılabilirlikten yararlanabilirler, böylelikle kuruluşlarındaki kullanıcı deneyimini tutarlı bir şekilde garanti altına alabilirler. Bu akıllı telefonlar, en son Android 13 işletim sistemiyle önceden yüklenmiş bir şekilde geliyor.

Samsung çalışanlarının kullanıcı verilerini ChatGPT'ye sızdırdığı açıklandı

Samsung güvenlik odaklı modelleri için kolları sıvadı

Avustralya’da, Galaxy A14 Enterprise Edition, Galaxy A34 5G Enterprise Edition ve Galaxy A54 5G Enterprise Edition modelleri, CompNow, JB Hi-Fi Commercial ve RTV Computers gibi güvenilir ortaklar aracılığıyla sunulacak. Bu cihazların fiyatları, Galaxy A14 Enterprise Edition için yaklaşık 329 AUD (yaklaşık 219 dolar) ile Galaxy A54 5G Enterprise Edition için yaklaşık 699 AUD (yaklaşık 465 dolar) arasında değişiyor.

Samsung

Verimliliği ve işbirliğini daha da artırmak amacıyla Samsung, Galaxy A34 5G ve Galaxy A54 5G Enterprise Edition modelleriyle ek avantajlar sunuyor. Kullanıcılar, 1TB’a kadar OneDrive bulut depolama alanına erişim sağlayabilir ve Microsoft 365 Basic için altı aylık ücretsiz abonelik kazanabilirler. Kısa bir süre önce Samsung, Avustralya’da Galaxy S23 ve S23 Ultra Enterprise Edition modellerini de piyasaya sürdü. Samsung güvenlik odaklı modelleri için kolları sıvadı.

Twitter Türkiye için erişimi kısıtladı