Samsung Gear S2 Classic inceleme

Samsung Gear S2 Classic

Samsung, dairesel tasarımı ve kontrol olanağı veren döndürülebilir bezel halkası ile dikkat çeken en yeni akıllı saati Gear S2 ’yi, Türkiye’deki tüketicilerle buluşturdu. Biz de sizler için bu yeni ürünü inceledik.

Samsung Gear S2, güçlü bir giyilebilir cihazda fonksiyon ve stili bir araya getiriyor. Bileğinize ince ve şık şekilde oturan dayanıklı paslanmaz çelik gövdesi ve dairesel tasarımıyla yepyeni bir akıllı saat deneyimi veriyor. Döndürülebilir bezel halka, saatin yan kısmında bulunan Anasayfa ve Geri düğmeleriyle uyum içinde çalışarak cihaza analog bir his ve sezgisel bir kullanıcı deneyimi sağlıyor. Artık; uygulamaları seçmek, e-maillerinizi okumak, mesajlarınızı kontrol etmek ve kişiselleştirmek için akıllı saatinizin kenarını basitçe döndürmeniz yeterli.

1,2 inç, çizilmeye karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 cama sahip Super AMOLED ekranıyla akıllı saat stil sahibi ve şık bir görünüme sahip. İndirilmeye hazır yüzlerce saat yüzü ve ünlü İtalyan tasarımcı Alessandro Mendini’nin kişisel estetik duygusunu taşıyarak tasarladığı kayışlar sayesinde saati kendi stilinize göre kişiselleştirebiliyorsunuz.

Bununla birlikte cihaz, kalp atış hızınızı ve günlük aktivite düzeyinizi otomatik olarak algılayan ve kaydeden S-health uygulamasına sahip. Ayrıca, koşmayı sevenler için Nike + RunningApp, ürünün içinde hazır olarak bulunuyor.

Tüm Android 4.4 ya da üzeri cihazlarla uyumlu

Cihaz, “GearS2” ve “GearS2 classic” olmak üzere iki ayrı seçenek halinde sunuluyor.Gear S2 Classic, klasik saat tasarımı ve deri kayışıyla dikkat çekerken minimal ve modern tasarımıyla öne çıkan Gear S2, daha çok hareket halinde olanlara hitap ediyor.

4GB hafıza ve Exynos 3250 işlemci ile ürün, çok daha fazlasını yapabilmenizi sağlıyor. Tizen işletim sistemiyle çalışan ürün, kullanıcıyı sadece Samsung telefonlarla sınırlamıyor. Tüm Gear S2’ler Wi-Fi ve Bluetooth bağlantısına sahip ve Android 4.4 ya da üstü sürümlerdeki Android telefonlar ile uyumlu. 512 MB RAM’e sahip olan ürün, GPS’in yanı sıra dokunarak farklı cihazlarla etkileşime girmesine imkan veren NFC teknolojisini de bünyesinde barındırıyor. Ürün, kutu içerisinden çıkan kablosuz şarj standı üzerinde hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor.

Classic 999 lira, GearS2 ise 899 lira tavsiye edilen perakende satış fiyatı ile Türkiye’de satışa sunuldu.

 

Samsung akıllı kemer ve daha fazlası: C-Lab