Samsung Galaxy Z Fold Lite bir kez daha ortaya çıktı

Galaxy Fold 2 tasarımı

Samsung’un uygun fiyatlı Fold modeli bir kez daha göründü. İşte Samsung Galaxy Z Fold Lite ile ilgili tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden Samsung, katlanabilir ekranlı telefon teknolojisini geniş kitlelere yaymakta kararlı. Malum hali hazırda satışta olan 4 – 5 model mevcut. Lakin bu modellerin hepsi de ortalamanın hayli üzerinde fiyat etiketlerine sahipler.

Örneğin ülkemizde satışta olan Galaxy Z Flip modelinin fiyatı 15.000 TL iken, Huawei Mate Xs modelinin fiyatı ise 30.000 TL.

İşte Samsung’un yeni modeliyle birlikte bu fiyatlar biraz daha aşağıya inecek.

İşte uygun fiyatlı Galaxy Z Fold Lite

Geçtiğimiz günlerde uygun fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilen Galaxy Z Fold Lite ilk defa listelenmişti. Bu model geçtiğimiz gün de Samsung Hindistan’ın resmi sitesinde ortaya çıktı.

Şimdilik telefon hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Yani ne gibi donanım seçeneklerine sahip olacağı ya da nasıl bir tasarımla kullanıcıların beğenisine sunulacağı soru işareti. Muhtemelen Samsung Z Fold Lite modelinde donanım yapısını biraz daha temel seviyede tutacaktır.

Bu şekilde telefonun fiyatını biraz aşağılara düşürmek mümkün. Elbette en makul seviyede bile katlanabilir ekranlı bir cihazın günümüz şartlarında 10.000 TL altına satılmasını beklemek pek doğru olmaz. Keza artık üst seviye bir model bile 10.000 TL’nin üzerinde fiyatlardan pazara giriş yapıyor. Bu koşullarda en kötü katlanabilir ekranlı model dahi üst segment cihazlarla kafa kafaya fiyata sahip olacaktır.

OnePlus şimdi de giriş seviyesi bir cihaz üretecek