Samsung Galaxy S4 Mini Android Lollipop 5.0’i Alamayacak

android lollipop 5.0

Güney Koreli teknoloji devi Samsung tarafından resmen kesin bir bilgi gelmedi; fakat Galaxy S4 mini sahiplerine kötü haberlerimiz var.

İngiltereli operatör Three, Twitter üzerinden yöneltilen bir soru üzerine Galaxy S4 mini için Android 5.0 güncelleştirmesinin yayınlanmayacağı bilgisini takipçileriyle paylaştı.

Operatöre göre Galaxy S4 mini Android 5.0 ve yeni TouchWiz için yeterli belleğe sahip değilmiş. Mayıs 2013’te tanıtılan Galaxy S4 mini’de 1.5 GB ana bellek ve 8 GB dâhili depolama yer alıyor.

İlk olarak Android 4.2.2 Jelly Bean işletim sistemine sahip olan akıllı telefon süreç içerisinde Android 4.4.2 Kit Kat güncelleştirmesini aldı.

android lollipop 5.0

Görünüşe bakılırsa Kit Kat, Galaxy S4 mini için son resmi güncelleştirme olacak. Haberin başında da dediğimiz gibi henüz Samsung tarafından yapılan bir açıklama yok; lakin operetörler tarafından yapılan benzer açıklamalar, her zaman için kesin bir bilgi olmuştur.

Samsung şu aralar Galaxy A3 için Android 5.0 Lollipop güncelleştirmesini hazırlıyor. Güney Koreli Samsung; Nisan ve Mayıs döneminde Galaxy A serisinin diğer modelleri ve Galaxy Alpha için Lollipop dağıtmaya başlayacak. Samsung severler için iyi ve kötü haberler yakın zaman içinde de geleceğe benziyor.

Samsung Galaxy S5 Hakkında Korkutan İddia