Samsung Galaxy S23 serisi için güzel haberler gelmeye devam ediyor

Samsung Galaxy S23

Samsung’un mevcut en iyi amiral gemisi serisi olan Galaxy S23 yeni güncellemelerle kendini geliştirmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy S23 serisi, büyük bir güncelleme ile donatıldı. Standart, artı ve ultra olarak isimlendirilen üç model de bu kapsamlı yenilikten faydalanıyor. Güney Kore merkezli firma genellikle güncellemeleri çabucak yayınlar ancak bu seferki Haziran güncellemesi, diğer Galaxy cihazlarına nazaran biraz gecikti. Galaxy S23 serisi için sunulan bu güncelleme, çeşitli hata düzeltmeleri ve sistem iyileştirmelerini beraberinde getiriyor.

Samsung Galaxy S23

Galaxy S23 serisi için yayınlanan Haziran güncellemesi, ilk etapta Güneydoğu Asya ülkeleri olan Endonezya, Tayland, Malezya ve Filipinler’deki kullanıcılara ulaştı. Farklı bölgelerde de kısa süre içinde yayınlanması bekleniyor. Bu güncellemenin yazılım sürümü S91xBXXU2AWF1 ve boyutu da oldukça büyük, 2,2 GB civarında. Ayrıca Haziran güvenlik yamasını da içeriyor. Belirtmek gerekir ki, güncellenen yapı numarası bölgeden bölgeye farklılık gösterebilir.

Galaxy S23 FE 2

Galaxy S23 serisi için güzel haberler gelmeye devam ediyor

Eğer siz de Galaxy S23 serisinden bir cihaza sahipseniz, bu güncellemeyi kontrol etmek için Ayarlar > Yazılım Güncelleme > İndir ve Yükle yolunu izleyebilirsiniz.

Bir Twitter duyumcusu, Samsung Galaxy S23 serisi için Haziran 2023 güncellemesinin detaylarını paylaştı. Paylaşılan bilgilere göre, kamera konusunda önemli yenilikler sunuldu. Bunlar arasında portre modunda 2x yakınlaştırma seçeneği, otomatik odaklama ve HDR performansında yapılan iyileştirmeler ve geliştirilmiş bir gece modu işlemesi bulunuyor. Ek olarak, haptik geri bildirimler de geliştirildi, daha akıcı arayüz animasyonları ve geçişler ile birlikte sistem stabilitesi artırıldı.

Samsung Galaxy S23

Kısa bir süre önce, Samsung, Android telefonlar ve tabletlerde bulunan 60’tan fazla güvenlik açığına çözüm getiren Haziran 2023 güvenlik güncellemesini Galaxy Z Fold 4 için yayınlamıştı. Galaxy S23 serisi için güzel haberler gelmeye devam ediyor.

Google yapay zekası Bard için kötü haber geldi