Samsung Galaxy S21 renk seçenekleri çoğalıyor!

samsung galaxy s21 serisinin kutulari turkiyede de bos olabilir 660x371 1

Samsung Galaxy S21 serisinin piyasaya sürülmesine az kaldı. Bir Samsung Experience mağazası tarafından onaylandığı üzere, 14 Ocak Perşembe günü resmi olarak ürünün piyasaya sürülmesini bekliyoruz. Piyasaya sürülmelerini beklerken, Galaxy S21, S21 + ve S21 Ultra renk seçeneklerinin neler olabileceğine bir göz atalım.

İşte sızıntılara ve söylentilere dayalı olarak beklenen tüm Samsung Galaxy S21 serisi renkleri.

Galaxy S21 tanıtım tarihi, Samsung’un Twitter hesabı aracılığıyla duyuruldu. Marka, yaptığı duyuruda Galaxy Unpacked 2021 etkinliğinin 14 Ocak 2021’de düzenleneceğini açıkladı. Etkinlik, 18:00’da başlayacak.

Samsung Galaxy S21 renkleri

Samsung Galaxy S21 renk seçenekleri çoğalıyor!

Aşağıda, Samsung’un en son sızdırılan basın görselleri ve söylentilere dayanarak derlediğimiz mevcut S21 renk seçenekleri bulunmaktadır. Bu renklerden bazıları (özellikle Mor) dünyanın her yerine değil, sadece kısıtlı bir bölge için üretime sunulabilir.

Gri
Menekşe
Pembe
Beyaz
Mor * (yalnızca belirli bölgelerde mevcut)

Galaxy S21 + renkleri

Siyah
Menekşe
Gümüş
Mor * (yalnızca belirli bölgelerde mevcut)

 Galaxy S21 Ultra renkleri

Samsung Galaxy S21 renk seçenekleri çoğalıyor!

YouTuber Sakitech tarafından Aralık ayı başlarında yapılan bir S21 sızıntısı, yaklaşan S21 Ultra ve S21 + olduğu iddia edilenlerin bir fotoğrafı içeriyordu. Buna dayanarak, bu telefonlar için siyah renk seçeneğinin muhtemelen Phantom Black olarak adlandırılan parlak yerine mat siyah olabileceğini varsayabiliriz.

Her durumda, S21 Ultra için renk seçeneklerinin yalnızca aşağıdakilerle sınırlı olması bekleniyor:

Gümüş
Siyah

11 Aralık’ta analist Ross Young, 2021 Nisan’ında Galaxy S21 Ultra’nın muhtemelen yalnızca Avrupa’da aşağıdaki ekstra renkleri alacağını öne sürdü.

Titanyum
Koyu mavi
Kahverengi

Xiaomi Mi 11 ile çekilen fotoğraflar dudak uçuklatıyor!