Samsung Galaxy S11 hangi renklere sahip olacak?

Samsung galaxy S11

Herkesin büyük bir merakla beklediği Samsung Galaxy S11 akıllı telefonu renk konusunda kararsızlık yaratmıştı. Kimileri bugüne kadar görülmemiş renklerle sunulacağını söylerken bazıları da standart renklerin tercih edileceğini ifade etti. İşte haberimizin detayları.

Apple şirketi piyasa değerinin artmasını sağlayan iPhone 11 modellerini sunmuşken, Samsung henüz hamlesini gerçekleştirmedi. Görüldüğü kadarıyla Samsung S11 modelinde ciddi bir geliştirme çalışmaları yapılıyor. Bu geliştirme çabalarında en önemli adım ise muhtemelen daha çok kamera bölümünde gerçekleşecek.

Samsung Galaxy S11 farklı renklerle geliyor

Samsung S11’in siyah, beyaz, pembe ya da mavi gibi her zamanki renklerle geleceği kesinleşti diyebiliriz. Ancak şirket farklı bir renk daha tercih edecek gibi görünüyor. Bu modelin renk seçenekleri arasında muhtemelen Auro Glow da yer alacak.

Samsung renk secenekleri

Bu ürünün temel depolaması 128gb olacak. Akıllı telefon kullanıcılarının çok daha geniş bir hafıza kapasitesi istemesi nedeniyle bu oranın 1TB gibi miktarlara çıkması muhtemel. Ayrıca Samsung S11’in 3 arka kameraya sahip olması bekleniyor. Pro modelinde ise 4 arka kamera yer alacak.

iPhone 11 ile birlikte hamlesini yapan Apple şirketine karşı Samsung güçlü bir ürün ortaya koymak zorunda. Peki sizce de Samsung piyasada yeterince tercih edilebilecek bir ürün ortaya koyabilecek mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Samsung Galaxy S11 modeli 3nm işlemci kullanabilir