Galaxy S11 ekran koruyucusu sızdı!

Samsung Galaxy S11 Plus

Galaxy S11 ekran koruyucusu ile karşımıza çıktı. Bakalım Samsung, Galaxy S11 modelinde tasarımsal açıdan ne gibi değişiklikler yapacak?

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, önümüzdeki yılın Şubat ayında düzenlenecek olan MWC 20 etkinliğinde yeni amiral gemisi modelini tanıtacak. Galaxy S10 ailesinde olduğu gibi; Galaxy S11, S11 Plus ve S11e modelleri ile karşımıza çıkacak olan Samsung’un, tasarım konusunda değişiklik yapıp yapmayacağı merak ediliyordu.

Galaxy S11 ekran koruyucusu ile karşımızda!

Bugün ise Galaxy S11’e ait olduğu söylenen ekran koruyucu filmi sızdı. Sızdırılan bu ekran filmine göre; Samsung tasarımsal açıdan Galaxy Note 10 serisini baz alacak ve Galaxy S11 modellerini buna göre şekillendirecek. Galaxy Note 10’un genel hatlarına sahip olacak telefon donanım konusunda oldukça iddialı olacak.

Gücünü Qualcomm’un Snapdragon 865 / Samsung Exynos 9830 yonga setinden alacak olan telefonda 6 GB RAM ve 8 GB RAM yer alacak. Kamera konusunda elini bol tutacak olan Samsung, S11 modellerinde üçlü yerine dörtlü kamera kurulumuna geçiş yapacak. S11 Plus modelinde çift ön kamera kurulumu kullanması beklenen Samsung, 2020 yılında DxOMark’ın zirvesine oynayacak gibi görünüyor.

Galaxy S11 ekran koruyucu

Türkiye’de Galaxy S10 ile uyguladığı uygun fiyat politikasını önümüzdeki yılda da devam ettireceğini düşündüğümüz Samsung, Galaxy S11 modellerini muhtemelen 6.499 TL’den başlayan fiyatlar ile satışa sunulacak. Tabii bu fiyat S11e’nin fiyatı olacak. S11 için ise 8.000 TL civarını gözden çıkarmanız gerekiyor.

Galaxy S11 kamera tasarımı dağınık olmayacak

Uygun fiyatlı iPhone 11 ile piyasadaki dengeleri bozan Apple’a Samsung cephesinden bir hamle de gelebilir. Eğer Samsung, Türkiye’deki elini güçlendirmeyi planlıyorsa fiyatları daha aşağıda da tutabilir.