Samsung Galaxy S10 Lite, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Samsung Galaxy S10 Lite, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Samsung, bu hafta başında Galaxy Tab S6 ve Galaxy Note10 Lite için One UI 3.1 sürümünü sundu. Güney Koreli şirket simdi, Samsung Galaxy S10 Lite için aynı güncellemeyi getiriyor.

Yeni üretici yazılımı G770FXXU4EUBA sürüm numarasıyla karşımıza çıkıyor.  Sürümün getirdiği değişiklikler ayrıntılı olarak yayınlanmadı. Ancak güncelleme, S10 Lite’daki Android güvenlik yamasını Mart 2021’e kadar artıracak. Fakat akıllı telefona kablosuz DeX desteği getirmeyecek.

Samsung Galaxy S10 Lite, One UI 3.1 güncellemesi alıyor

Galaxy S10 Lite için One UI 3.1 güncellemesi, diğer güncellemeler gibi bölge bölge yayılacak. Güncelleme ilk olarak İspanya’da yayılmaya başlıyor. Ancak yakında diğer bölgelere de yayılması bekleniyor. Kısa bir süre sonra cihazınızın One UI 3.1 güncellemesi alması için manuel olarak iişlem yapabileceksiniz. Yapmanız gerekenler, cihazdaki Ayarlar> Yazılım güncelleme menüsüne giderek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol etmek.

Samsung Galaxy S10 Lite özellikleri

Samsung Galaxy S10 Lite modeli, 6.7 inç boyutunda ve Full HD+ çözünürlüğünde Super AMOLED ekrana sahip. Ayrıca ekranda delikli ön kamera modeli bulunuyor.  Cihaz, Qualcomm’un en güçlü işlemci modellerinde biri olan Snapdragon 855‘ten güç alıyor. RAM ve depolama alanı ise 6 GB / 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızadan ibaret. Telefonun hafızası MicroSD kart ile birlikte 1 TB’a kadar da artırılabiliyor.

Arka taraftaki kamerala baktığımızda ise ana kamera 48 Megapiksel çözünürlük ve F/2.0 diyafram açıklığı mevcut. Ön taraftaki kamera ise 32 Megapiksel çözünürlüğünde ve F/2.2 diyafram açıklığına sahip. Cihaz, 4.500 mAh kapasiteli bir pile sahip.

Twitter, tweetler için “Gönderini Geri Al” özelliği test ediyor!