Samsung Galaxy On5 ve On7’nin ilk görüntüleri ortaya çıktı

galaxy on5 on7

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un yeni model telefonları Samsung Galaxy On5 ve On7 olacak. Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor.

Galaxy On5 ve Galaxy On7 modellerinde 4 çekirdekli Exynos 3475 SoC yongaseti yer alıyor. Android Lollipop 5.0 sürümünü kullanacak olan telefonlarda LTE desteği bulunuyor ve gelecek zamanlarda cihaz; Android Marshmallow 6.0 işletim sistemine kavuşacak.

Galaxy On5 modelinde 5 inç, Galaxy On7 modelinde ise 5.5 inç büyüklüğünde ekran yer alıyor. Her iki cihazda da ekran çözünürlüğü olarak Yarı HD çözünürlük; “1280 x 720p” tercih edilmiş.

Modellerin ikisinde de 1.5 GB Ana bellek ve 8 GB dâhili depolama alanı yer alırken telefonun depolama alanı microSD kart girişi ile arttırılıyor.

galaxy on5 - on7

Kamera olarak ise; On5’te 8 megapiksel, On7 modelinde ise 13 megapiksellik kullanılmış. Giriş ve orta seviyede yer alan akıllı telefonlar; Pazar için önemli bir konumda yer alacak.

Samsung yeni model telefonlarıyla kendi ekosistemini de genişletmek istiyor. Samsung Galaxy On5 ve Galaxy On7 olarak adlandırılan telefonlar dikkat çekecek.

Haberde paylaştığımız görseller telefonla ilgili bilgiler taşıyor. Android Headlines sitesi resmi bilgilere en yakın bilgiler dese de yakın bir zamanda yeni gelişmeler yaşanabilir.

One Plus X çok beğenildi!