Samsung Galaxy Note 5, 4, 3, 2, 1 çarpışma testi

Ekran Alıntısı2

Şimdiye kadar üretilen tüm Galaxy Note serisi telefonlara yapılan çarpışma testinin kazananı kim olacak?

Akıllı telefonlara her geçen yıl daha fazla para ödüyoruz. Kullanıcılar akıllı telefonlarını korumak için farklı alternatifler deneyerek telefon kullanma hissiyatından tamamen uzaklaşıyor. 3000 TL para verip aldığımız ve malzeme kalitesiyle övündüğümüz telefonumuzu 10 TL’lik plastiğin içine koyarak koruduğumuzu ve dılarıdan kaliteli göründüğünü düşünüyoruz.

Ekran Alıntısı

Son dönemde akıllı telefonlar özellikle Gorilla Glass 4 ile oldukça iyi korunuyorlar. Kılcal çizik deyimini tarihin tozlu sayfalarına gömen Gorilla Glass 4 kaplama Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy S6 Edge + ve Galaxy Note 5‘in hem önünde hem de arkasında kullanılıyor.

Peki ilk nesil Galaxy Note serisinden Galaxy Note 5‘e kadar geçen sürede telefonlar düşmeye karşı nasıl bir direnç sergiledi bunu merak ediyor musunuz? TechRax isimli bir kullanıcı tüm Galaxy Note serisi telefonları bir araya getirerek belli bir mesafeden düşme testi uyguluyor. Sonuçlar gerçekten de oldukça ilginç.

Dilerseniz aşağıdaki videoyu izleyerek Galaxy Note serisi telefonların çarpışma testini kendiniz değerlendirebilirsiniz…

HTC Aero (A9) ve iPhone 6 yan yana!