Samsung Galaxy Mega On görüldü!

samsung galaxy mega on tenaa

Samsung’un orta segmentte yer alacak yeni modeli Galaxy Mega On modeli TENAA’da görüldü. SM-G600 olarak tanımlanan yeni cihazın teknik özellikleri ve fiyatına ilişkin detaylar haberimizde. İşte karşınızda Samsung Galaxy Mega On SM-G600.

samsung-galaxy-mega-on-tenaa

Geçtiğimiz günlerde Samsung’un yeni bir orta segment cihaz üzerinde çalıştığını duyurmuştuk. Modelin isminin Galaxy Mega On olacağı tahmin ediliyordu ancak tasarımına ilişkin bir detay yoktu. Yukarıdaki fotoğraflar, Samsung’un yeni telefonu Galaxy Mega On’a ait. Cihazın model numarası SM-G600 olarak veriliyor.

Orta segment cihazlar konusunda önemli bir pazar payına sahip olan Samsung’un yeni Galaxy Mega On serisi, tasarımıyla dikkat çekiyor. Oldukça ince olan kenar çerçeveleri cihaza üst segment havası katmış. Yeni cihazın kasasının metal olacağını söyleyebiliriz. Arka yüzeyi Galaxy A serisiyle benzerlikler taşıyor.

151.8 x 77.5 x 8.2 mm boyutlarına sahip olacak cihazda 5.5 inç büyüklüğünde 720p çözünürlük sunan bir ekran yer alacak. Dört çekirdekli Snapdragon 412 işlemciden güç alması beklenen modelde LTE desteği yer alacak. 13 MP arka ve 5 MP ön kamerasıyla orta düzey bir kamera performansı vaad eden modelde 1.5 GB RAM olması bekleniyor. Modelin dikkat çeken taraflarından biri pil ömrü olacak. Çünü Galaxy Mega On modelinde 3000 mAh kapasiteli dev bir pil kullanılacak. Bu kapasiteyi şuan Galaxy Note 5 kullanıyor ve 9 saatten fazla kullanım ömrü sunuyor. Modelin 300-400 Dolar bandında satışa çıkması bekleniyor.

Dropbox, yeni chat servisini duyurdu: Zulip