Samsung İle Çamaşır Kurutmak Dert Olmaktan Çıkıyor

Samsung beyaz govde kristal kapakli kurutma makinesi 220814

Samsung’un tüketicilerin beğenisine sunduğu yeni nesil şık ve akıllı Beyaz Gövde Kristal Kapaklı Kurutma Makinesi, çamaşırlarınızı kurutma işlemini hızlandırıp kolaylaştırmak üzere tasarlandı.

Samsung, tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıracak teknolojiler sunmaya devam ediyor. Samsung’un Beyaz Gövde Kristal Kapaklı Kurutma Makinesi; çamaşır asma, kurutma ve toplama derdini ortadan kaldırarak, sevdiklerinize daha çok zaman ayırmanıza olanak tanıyor.

Samsung_beyaz govde kristal kapakli kurutma makinesi_220814

Samsung Beyaz Gövde Kristal Kapaklı Kurutma Makinesi özel giysileriniz için sunduğu ultra hassas programı ve kırışıklık engelleme fonksiyonu ile  çamaşırlarınızın yıpranması önleyerek, çamaşır asma ve ütü derdine çözüm sunuyor. Aynı zamanda, 29 dakikalık kısa programı sayesinde; miktarı daha az olan çamaşırlarınızı kuruturken zamandan kazanabilirsiniz. Üstelik kurutma makinesi sizi uyararak, kondanser temizleme zamanını hatırlatır.

Buz Mavisi LED Ekranı, tambur içi aydınlatma özelliği, akıllı kontrol mekanizması ve elmas kazanı ile dayanıklılığı ve tasarımı bir araya getiren Samsung Beyaz Gövde Kristal Kapaklı Kurutma Makinesi, yeni B enerji sınıfı ve 8 kg kurutma kapasitesi için tavsiye edilen tüketici fiyatı ise 1599 TL.

Windows XP’nin Emekliye Ayrılması HP’ye Yaradı