Samsung Galaxy F62 modeli 15 Şubat’ta geliyor!

Samsung Galaxy F62 modeli 15 Şubat'ta geliyor!

Samsung’un geçtiğimiz yıl ilk defa piyasaya sunduğu Galaxy F serisine yeni bir üye geliyor. Samsung Galaxy F62 isimli cihazın tasarımı ve bazı teknik özellikleri sızdırıldı. Cihaz önümüzdeki hafta pazartesi geliyor.

Serinin yeni üyesi için hazırlıkları tamamlayan Samsung’un önümüzdeki hafta Galaxy F62 modelini tanıtması bekleniyor. Tanıtım etkinliğine kısa bir süre kala cihazın tasarımı internete sızdırıldı. Delikli ekran tasarımına sahip olan ve kare kamera modülüyle geleceği görülen Samsung Galaxy F62 orta segmentte yer alıyor.

Samsung Galaxy F62 modeli 15 Şubat'ta geliyor!

Cihazın parmak izi okuyucusu yan tarafta yer alacak. Galaxy F62 gücünü Qualcomm Snapdragon 765G işlemciden alıyor. Geekbench performans testinde ise cihaz Exynos 9825’ten güç alıyordu. Ek olarak 6.7 inç büyüklüğünde AMOLED ekrana sahip olması beklenen telefon, 7000 mAh batarya ile karşımıza çıkacak. Cihazın uzun bir pil ömrü sunması hedefleniyor. Görünüşe göre Galaxy F62, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olacak. Dörtlü kamera kurulumuna 64 Megapiksel sensörün liderlik etmesi beklenirken, ön kamera 32 Megapiksel olacak.

Samsung Galaxy F62 fiyatı ne olacak?

Android 11 işletim sistemi ve One UI 3.1 arayüzü ile kutudan çıkan telefonun, 345 dolar civarında (yaklaşık 2450 Türk Lirası) fiyata sahip olması bekleniyor. Galaxy F62 ilk olarak Hindistan’da piyasaya çıkacak. Galaxy F41 modeli de ilk olarak Hindistan’da tanıtılmıştı ancak F serisi ülkeden dışarıya pek çıkmadı. Bu modeller daha çok M ve A serisinde global pazarlara çıkıyor.

Müjde sıfır otomobil fiyatları ucuzluyor!