Çerçevesiz Samsung Galaxy A8 2018 Yolda

01 Samsung Galaxy A5 2018 Galaxy A7 2018 Rumoured to Boast Infinity Display

Samsung’un birkaç hafta sonra duyurmayı planladığı Galaxy A8 2018‘in ön paneli sızdırıldı. Cihazın tasarım hatları net şekilde gün yüzüne çıkmış oldu. Ürünün CES 2018 fuarında tanıtılması bekleniyor.

4 Yeni Galaxy A 2018 Geliyor!

Samsung’un sevilen A serisi yeniden güncelleniyor. Bu yıl elini ekstra çabuk tutan şirket 4 yeni neslini aralık ayında veya yıl başının hemen ardında tanıtılabilir. Dar çerçeveli Galaxy A5 2018‘in ardından, yine dar çerçeveli olan, serinin tepe modeli Galaxy A8 2018 de görülmüş oldu. Şimdiye kadar sadece varlığından haberimiz olan yeni nesil A8‘in, teknik özellikleri hakkında bilgimiz bulunmuyor. Bu yeni ürün CES 2018 fuarında görücüye çıkacak.

Adsız

Tek bildiğimiz şeyi yukarıda gördüğünüz panel olan cihazın, yeni modaya uyarak dar çerçevelere sahip olacağı görülüyor. Samsung alt kısımda az miktarda çerçeveye yer vermiş ancak burada herhangi bir tuş bulunmuyor. Bu da parmak izi okuyucunun büyük ihtimalle arka tarafta olacağını gösteriyor. Ayrıca üst çerçevede çift ön kamera için boşluk yer aldığını görüyoruz ki; bu da bokeh efektli daha kuvvetli portre etkisine sahip fotoğraflar anlamına geliyor.

Şimdilik cihazlarla ilgili bilgimiz sınırlı. Galaxy A3, A5, A7 ve A8‘in 2018 modelleri için çok fazla beklememiz gerekmeyecek. Umuyoruz ki bu hafta içerisinde daha da fazla bilgi sahibi olacağız.

Need for Speed Payback İnceleme