Galaxy Grand Prime Resmiyet Kazandı!

Galaxy Grand Prime Resmiyet Kazandi

Telefon devi Samsung, ürün yelpazesine bir yeni üye daha ekledi.

Geçtiğimiz günlerde Vietnam’da ön siparişe açılan Samsung’un yeni akıllısı Galaxy Grand Prime resmiyet kazandı.

Galaxy Grand Prime Resmiyet Kazandi!

Birkaç gün önce Vietnam’da ön siparişe açılan Galaxy Grand Prime sonunda resmiyet kazandı. Güney Koreli üreticinin uygun fiyatlı telefonunda 5 inç boyutunda 960 x 540p çözünürlüklü bir LCD ekran bulunuyor. 1.2 GHz hızında dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemciye sahip olan cihazın 1GB RAM’i ve 8GB dahili depolama alanı var. Bununla beraber 64GB’ye kadar destekli microSD kart desteği bulunuyor.

Kullanıcılarına çift SIM kart desteği de sunan Galaxy Grand Prime, Android 4.4 KitKat ve yeni nesil TouchWiz kullanıcı arayüzü ile geliyor. Samsung’un yeni cihazında 8MP’lik 1080p video kaydı gerçekleştirebilen arka kamera ile, 5MP’lik ön kamera yer alıyor. Bununla beraber 8.6mm kalınlık, 156 gram ağırlık gibi özelliklerinin yanında 2.600mAh kapasiteli pil ve Bluetooth 4.0 desteği bulunuyor.

Siyah ve beyaz olmak üzere iki çeşit renk seçeneğiyle önümüzdeki hafta sonu Hindistan’da 280 dolar gibi bir fiyatla raflardaki yerini alacak olan Galaxy Grand Prime’a ait basın görüntülerini inceleyebilirsiniz;

Galaxy Grand Prime Resmiyet Kazandi2

Destiny’de Büyük Hata!