Samsung Galaxy F52 5G, Google Play Console’da göründü

Samsung Galaxy F52 5G, Google Play Console'da göründü

Geçen hafta Samsung’un yakında Hindistan’da piyasaya çıkması beklenen yeni Samsung Galaxy F52 5G akıllı telefonunu ortaya çıktı. Cihaz, görünüşünü ve bazı temel özelliklerini doğrulayan birden fazla listede görülmüştü.

Geçen hafta, yaklaşan Samsung Galaxy F52 5G, Çin’in TENAA telekom otoritesinden onay aldı. Görünüşe göre telefon artık Google Play Console veritabanında göründüğü gibi diğer pazarlara da yöneliyor olabilir. Google Play Console listesi, telefonun TENAA listesinde görünen resmine benzeyen bir resimle ortaya çktı. Cihaz hafif kalın bir çerçeve ve sağ üst köşede selfie kamera delikli olarak göründü. TENAA’da ortaya çıkan telefonun arka görüntüsü, içinde dört kamera ve bir LED flaş bulunan dikdörtgen şeklinde bir kamera adasına sahip olduğunu ortaya çıkarmıştı.

Samsung Galaxy F52 5G, Google Play Console'da göründü

Cihaz şimdi de ve şimdi Google Play Console’da karşımıza çıktı. Böylece Galaxy F52 5G hakkında bilinenler çoğaldı. F52 5G (SM-E5260) Snapdragon 750G ve 8GB RAM‘den güç alacak. Ayrıca 1080×2009 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak ve muhtemelen OneUI 3.1 ile Android 11 işletim sistemiyle çalışacak. Ayrıca, görünüşe göre ekranın sağ köşesinde bir delik çentiğe de mevcut. Geçmiş listelemeler, cihazın arka tarafında 64MP birincil kameranın yanı sıra 4,350 mAh pil ve 25W hızlı şarj olacağını ortaya çıkardı. Telefonun boyutları 164,63 mm × 76,3 mm × 8,7 mm olacak. Şimdilik bilinenler bu kadar, ancak ortaya çıktıkça Galaxy F52 5G hakkında daha fazla ayrıntı sunmaya devam edeceğiz.

Karşınızda Samsung Galaxy M42 5G!