Samsung Galaxy F52 5G fiyatı ve tasarımı sızdırıldı

Samsung Galaxy M62, NBTC sertifikasyon sitesinde görüntülendi

Samsung yeni nesil 5G destekli modelini tanıtmak için gün sayıyor. İşte Samsung Galaxy F52 5G fiyatı ve tasarımı ile ilgili detaylar.

Akıllı telefon dünyasının lider ismi konumunda yer alan Samsung model sayısını arttırmaya devam ediyor. Akıllı telefon devi önümüzdeki günlerde 5G destekli yeni modeli F52’yi tanıtacak.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgilere göre Samsung imzası taşıyan modelin delikli ekran tasarımıyla geleceğini biliyoruz. A52 5G modeli ile hemen hemen aynı teknik özellikleri taşıyacak olan telefonda (yonga seti, ram, dahili depolama vs.) 6.57 inçlik LCD ekran yer alacak.

Samsung Galaxy F52 5G fiyatı ve tasarımı sızdırıldı

1080p+ çözünürlükteki bu ekranda 16MP’lik selfie kamerası yer alacak. Arka yüzde ise 64MP’lik ana kamera bulunacak.

galaxy f52

3.5mm kulaklık jakının da bulunacağı telefonun parmak izi okuyucusu ise power butonuna yerleştirilmiş durumda.

Gelelim Samsung’un giriş seviyesindeki bu model için istediği paraya. Sızdırılan raporlara göre Samsung bu modeli Avrupa’da 255 euro gibi bir fiyattan satacak. Aynı teknik donanıma sahip olan A52 5G’nin Avrupa’da 430 euro’ya satıldığını hesaba katarsak, fiyatın uygun olduğunu söyleyebiliriz.

Tabi ki bir de madalyonun öbür yüzü var. Şayet bu telefon Türkiye’de satışa sunulursa vergilerden ötürü fiyatı yine 4000 TL’nin üzerinde olacaktır. Dolayısıyla bizim için uygun fiyatlı telefonlardan bahsetmek şu reddede pek de doğru değil.

Fakat segmentteki diğer modellerle karşılaştırdığımızda, F52’nin fiyat etiketi gayet makul görünüyor.

Honor 5 serisi 18 Mayıs’ta geliyor