Honor Play 5 serisi resmi olarak 18 Mayıs’ta geliyor

Honor Play 5 serisi resmi olarak 18 Mayıs'ta geliyor

Honor Play 5 serisi telefonların yakında gelmesi bekleniyor ve şirket şimdi lansmanın ne zaman yapılacağını açıkladı; 18 Mayıs.

Cuma günü, Honor, Çin’de Honor MagicBook X 14 ve MagicBook X 15 dizüstü bilgisayarları ve Honor Tab X7 tabletlerini duyurdu. Bugün Çinli marka, Honor Play5 akıllı telefonunu 18 Mayıs’ta iç pazarda piyasaya süreceğini resmen doğruladı. Honor Play5, 18 Mayıs’ta 19: 30’da (yerel saatle) kapak kırılacak. Telefonun sol kenarında bir SIM kart yuvası bulunurken, sağ sırtında bir ses denetleyicisi ve bir açma / kapatma tuşu bulunuyor. Yana monte edilmiş bir parmak izi tarayıcısının olmaması, ekran içi parmak izi sensörüne sahip olabileceğini gösteriyor.

Honor Play 5 serisi resmi olarak 18 Mayıs'ta geliyor

Önümüzdeki Salı, arkada dört kamera, önde bir su damlası çentikli bir telefon göreceğiz. Görünüşe göre bir OLED ekran olacak, çünkü resmi poster görünürde parmak izi tarayıcıları göstermiyor. Resim Weibo’da yayınlandı ve arka tarafında farklı bir kamera kurulumuna sahip başka bir Honor Play 5 akıllı telefon gösterdiği için biraz dikkatleri çekti. Bununla birlikte, aynı serinin parçası olan iki farklı telefonun daha gelme ihtimali var;  Honor Play 5 ve Honor Play 5 Pro veya benzeri bir şey.

Görüntülerde görüldüğü gibi her iki telefonun arkasında 64MP dörtlü kamera olacak. Diğer teknik özellikler hala hala söylenti olmakla kalıyor. Ancak söylentilere göre cihazlar Full HD + çözünürlüğe sahip 6,53 inç OLED, Dimensity 800U yonga seti ve ultra ince gövdeye sahip olacak. Cihazın her biri için toplam ağırık 179 gram ve yalnızca 7,46 mm. Pil kapasitesinin 3.800 mAh olduğu söyleniyor ve Honor’un Huawei SuperCharge standartlarını miras aldığını mı yoksa kendi teknolojisini geliştirmeye mi karar verdiği henüz belli değil.

Ethereum 4 bin dolar bandını zorluyor!