Samsung Galaxy Book S basın görselleri sızdı!

Galaxy Book S

Samsung’un görünüş açısından MacBook rakibi olacak olan Samsung Galaxy Book S modeli bugün sızdı. Bakalım Galaxy Book S nasıl görünüyor?

Samsung’un Galaxy Note 10 etkinliğinde yeni akıllı saat ve tablet modelini tanıtacağı düşünülüyordu. Ancak bugün gelen bilgilere göre; Samsung bu etkinlikte tablet yerine uzun zamadır boy göstermediği laptop pazarına yeniden giriş yapmak için Galaxy Book S modelini tanıtacak. USB-C portları ile donatılacak olan bu laptop, gücünü ilginç bir şekilde Intel veya AMD işlemcilerden almayacak.

Galaxy Note 10 fiyatı ne kadar olacak?

Geekbench’teki sızıntılara göre; Galaxy Book S modelinde Snapdragon 855 yonga seti ve 8 GB RAM yer alacak. Windows 10’dan beslenecek olan laptop, tasarımsal açıdan MacBook’a çok benziyor. Oldukça ince bir çerçeve ile gelecek olan Galaxy Book S, tek çekirdek testinden 2011 puan ve çoklu çekirdek bölümünden ise 6047 puan almayı başarıyor.

Giriş seviyesi laptop modeli olarak tanımlandırabileceğimiz bu modelin 500 dolar bandını aşmayacağını düşünüyorum. Son olarak Samsung’un bu modeli şimdilik Türkiye’de satışa sunup sunmayacağının belli olmadığını belirtelim.

Galaxy Book S