Samsung Galaxy S6 Çok Active!

galaxy s6 active

Garshol adındaki kullanıcının verdiği bilgilerle Samsung Galaxy S6 Active ortaya çıktı. Bilginin güvenilir olmasının sebebi ise daha önce benzeri konularda da kullanıcının doğru bilgiler vermesi.

İlk olarak Micro SD kart desteğinin S6 Active ile geri geleceği müjdesini paylaşan kullanıcı batarya kapasitesinin S6’dan yüksek olacağını da doğruladı.

S6 ile benzer donanımın kullanılacağını da yinelenirken parmak izi okuyucu ve kalp hızı monitörünün yer almayacağı belirtildi.

Kamera konusundaki açıklamalar ise beklentilerin S6 modeline göre daha düşük tutulması gerektiğini işaret ediyor. Son olarak Active ailesinden alışık olduğumuz fiziksel butonlar da yine ön kısımda yerlerini koruyacak.

Mart ayı başında Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini tanıtan Samsung bu sıralar yeni amiral gemisi modellerinin satışı için hazırlanıyor.

galaxy s6 active

Ancak diğer yandan yeni model çalışmalarına da devam eden Samsung’un; kısa süre içinde S6 Active modelini duyurması bekleniyor.

Daha önce Galaxy S6 Active modeline ait olduğu iddia edilen özellikler sızdırılmıştı. Öncelikle bu iddialara kısaca göz atmak gerekirse 5.1 inç ekranda 2K çözünürlük, Exynos 7420 yongaseti, 3 GB ana bellek, 32 GB dâhili depolama alanı, 16 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera ile 3500 mAh batarya öne çıkan özellikleri oluyor.

Ancak görünen o ki su ve toza karşı dayanıklılığı ile öne çıkan Active serisinin yeni Galaxy S6’dan üstün tek yanı batarya da değil. Hafta başında Samsung yetkilileri ile görüşme yapan bir Reddit kullanıcısı Galaxy S6 Active ile ilgili bilgiler verdi.

Türk Telekom Online Hizmetlerde Parmak İzi Teknolojisi