Samsung Galaxy A7 Resmi Olarak Tanıtıldı

Telefon serilerini yenileyen Samsung’un metal gövdeli yeni serisi Galaxy A’nın en ilgi çekici üyesi olan Samsung Galaxy A7 nihayet resmi olarak tanıtıldı.

Geçtiğimiz yıl akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon serilerini yenilemeye devam ederken yeni telefonlar tek tek gün yüzüne çıkıyor. Beklentilerin altında kalan Galaxy Alpha’yı daha düşük maliyetli ve metal gövdeli Galaxy A serisiyle değiştirmek için harekete geçen Samsung, geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Galaxy A3 ve A5’ten sonra şimdi de Samsung Galaxy A7‘yi resmi olarak tanıttı.

Samsung_Galaxy_A7 (1)

Özellikle düşük maliyetli olmasıyla dikkat çeken Galaxy A serisinin en etkileyici üyesi olan Samsung Galaxy A7‘nin donanımsal özellikleri arasında 1280 x 720 piksel çözünürlükte 5.5 inç Super AMOLED dokunmatik ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5430 veya 64 bit Qualcomm Snapdragon 615 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, microSD hafıza kartı desteği, 2600 mAh batarya, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Samsung_Galaxy_A7 (2)

Samsung’un bugüne kadar piyasaya sürdüğü en ince akıllı telefonlar arasında yer alan Samsung Galaxy A7‘nın fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanmamış olsa da, telefonun çok yakında kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

OnePlus One 1 Milyon Satmayı Başardı