Samsung Galaxy A52 5G için sunulacak tüm renkler belli oldu

Samsung Galaxy A52 5G için sunulacak tüm renkler belli oldu

Geçen hafta sızdırılan Samsung Galaxy A52 5G basın görüntüsü, telefonun tasarımını ortaya çıkardı. Gelen yeni haberler birlikte de Galaxy A52 5G modeli için tasarlanan dört renk seçeneğini görmüş olduk.

Samsung, kullanıcılarına uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri sunmaya devam ediyor. Bu modellere bir yenisini daha eklemeyi planlayan teknoloji devi, bir süredir Galaxy A52 5G modelleri üzerinde çalışıyor.

Haber güvenilir bir kaynak olan Evan Blass tarafından sızdırıldı. Sunulması beklenen renkler ise Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet ve Awesome Blue olarak isimlendiriliyor. Samsung’un Galaxy A52 5G hakkında henüz resmi bir açıklaması yok. Ancak önceki haberler, Geekbench ve TENAA listelerinden telefon hakkında bazı fikirler edindik. Akıllı telefonun Snapdragon 750G SoC, 6 / 8GB RAM, Android 11 ve 6.5 “AMOLED ekranla geleceğini biliyoruz. Altında ise bir parmak izi tarayıcısı olacak.

Samsung Galaxy A52 5G için sunulacak tüm renkler belli oldu

Samsung Galaxy A52 5G özellikledir nedir?

Serinin yeni modeli 6.52 inç boyutundaki AMOLED bir ekranla beraber gelecek. Cihaz gücünü Snapdragon 750G işlemcisinden alacak 5G destekli bir model olarak karşımıza çıkacak. Cihazın 6 GB ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip olması da muhtemel. Bunun yanı sıra cihaz 64 MP çözünürlüğündeki bir ana kamerayla birlikte geliyor. Ayrıca A52 5G, 15W hızlı şarj destekli 4.500 mAh büyüklüğünde bir bataryadan beslenecek. Cihazın 6 GB RAM + 128 GB’lık versiyonu 460 Euro, 8 GB RAM + 128 GB’lık dahili hafızalı varyantın ise 510 Euro‘dan satışa sunulacak gibi görünüyor.

Adobe Acrobat Web güncellemesiyle bir çok yeni araç geldi!