Samsung Galaxy A24 özellikleri segmentine meydan okuyor

samsung-galaxy-a34

Merakla beklenen Samsung Galaxy A24 modeli sonunda tanıtıldı. İşte cihazın donanımsal özellikleri ve muhtemel fiyatı.

Samsung Galaxy A24 özellikleri segmentine meydan okuyor. Samsung, giriş-orta seviye modeli Galaxy A24’ü tanıttı. MediaTek Helio G99 yonga seti tarafından güçlendirilen telefon, 6GB ve 8GB RAM seçenekleriyle birlikte geliyor. Dahili depolama alanı 128GB olan cihaz, 6.5 inç FHD+ Super AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. Bu ekran, 90Hz tazeleme hızı sunarak oldukça akışkan bir deneyim sunuyor.

Samsung Galaxy M54

Galaxy A24, 5.000 mAh bataryası ve 25W hızlı şarj desteğiyle, uzun kullanım ömrü sunuyor. Ayrıca telefonun kamera sistemi 50MP ana kamera, 5MP ultra geniş açılı kamera ve 2MP makro lens ile donatılmış vaziyette. Cihazın ön yüzünde ise 13MP selfie kamerası bulunuyor.

Samsung Galaxy F14 2

Samsung Galaxy A24 tanıtıldı! İşte özellikleri!

Samsung Galaxy A24, uygun fiyatıyla da dikkat çekiyor. Fiyatının 200 doların altında olması beklenen cihaz, bu fiyatıyla giriş-orta seviye telefonlar arasında oldukça rekabetçi bir fiyat yer edinecek gibi duruyor.

Galaxy S22 FE

Galaxy A24, Samsung’un akıllı telefon pazarındaki iddialı ürün gamının bir parçası olarak lanse ediliyor. Şirket, kullanıcıların bütçelerine uygun bir cihaz arayışında olduklarına dair farkındalıkla, Galaxy A24’ü piyasaya sürmüş görünüyor. Telefonun, özellikle güçlü donanım ve uygun fiyatı sayesinde, geniş bir kullanıcı kitlesi tarafından ilgiyle karşılanması bekleniyor. Türkiye pazarına da gelmesi kuvvetle muhtemel olan telefonun nasıl bir satış performansı sergileyeceği ise merak konusu. Samsung Galaxy A24 özellikleri segmentine meydan okuyor.

Xiaomi Smart Band 7 NFC bazı küresel pazarlarda satışa başlıyor