Samsung Galaxy A23 tüm hatlarıyla ortaya çıktı

a23

Samsung’un A serisinin yeni modeli olarak karşımıza çıkacak olan Galaxy A23 modeli, uzun bir bekleyişin ardından Geekbench’de kendini gösterdi.

Samsung Galaxy A23 tüm hatlarıyla ortaya çıktı. Samsung denildiği zaman akla gelen ilk şey, her segmentte her kategoride akıllı telefon üreten bir markadır. En azından akıllı telefon sektörüyle içli dışlı olanlar için Güney Koreli teknoloji devinin ifade ettiği anlam budur ve aslında çok da doğrudur.

Bugüne kadar yüzlerce farklı akıllı telefon üreterek piyasaya süren şirket, yıllardır sürdürdüğü bu stratejisi sayesinde, alt segment, orta segment ya da Premium yani üst segment fark etmeksizin her düzeyde akla gelen ilk markalardan biri olmayı başardı. İşte bu nedenle, Samsung’un çıkaracağı her yeni model, hala merakla beklenmeye devam ediyor.

Samsung Galaxy A23 tüm hatlarıyla ortaya çıktı

İşte Samsung’un en çok satan serilerinden biri olan Galaxy A serisinin yeni modeli de bu nedenlerle uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Nihayet Galaxy A23  olarak isimlendirilen bu cihaz, Geekbench testlerinde karşımıza çıktı.

a23 1

Testler sırasında ortaya çıkan verilere göre Galaxy A23 Snapdragon 680 işlemciye sahip olacak ve kutudan Android 12 ile çıkacak. 4GB RAM’e sahip olan Samsung’un yeni orta segment modelinin ayrıca 6,6 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olacağı da anlaşıldı.

Bununla birlikte bu cihaz hakkındaki en ilginç iddialardan biri ise, A23’ün OLED ekranla satışa sunulacağı oldu. Bakalım Samsung, orta segment modellerinde de OLED ekran kullanımına başlayarak, rakiplerine bir gözdağı verecek mi?

Bitcoin neden borsalardan çekiliyor?