Samsung Galaxy A22 5G, TUV listesinde göründü

Samsung Galaxy A22 5G, TUV listesinde göründü

Samsung Galaxy A22 5G olarak adlandırılan giriş seviyesi bir 5G telefon üzerinde çalışıyor. Cihaz MediaTek’in Dimensity 700 yonga setinden güç alacak.

Samsung’un Galaxy A22 akıllı telefonunu farklı pazarlarda piyasaya sürmeyi planladığı bildiriliyor. Bazı bölgelerin Galaxy A22 4G alması beklenirken, diğerleri 5G sürümüne sahip olacak. Tipster Sudhanshu Ambhore, A22 5G’yi TÜV SÜD sertifikasyon sitesinde gördüğünü bildirdi. Buna göre liste, akıllı telefonun hızlı şarj yeteneklerini ortaya çıkardı. Akıllı telefon kısa süre önce Wi-Fi sertifikasında ve Geekbench kıyaslama sitesinde görüldü.

Samsung Galaxy A22 5G, TUV listesinde göründü

Daha önce tasarım açısından neler bekleyebileceğimizi görmüştük ve şimdi telefon TUV veritabanında görüldü. Cihaz, SM-A226B / DS model numarasını taşıyor ve 15 W şarj cihaza sahip. Ne yazık ki, liste herhangi bir ek bilgi göstermiyor. Önceki bulgulara dayanarak,Samsung Galaxy A22 5G, 6GB RAM ve 48MP birincil kamera ile birlikte 8MP ultra geniş kamera ile iki 2MP modüle sahip olacak. 13 MP selfie kamerası ile V şeklinde bir su damlası çentiğine sahip olacak. Cihaz yüksek ihtimalle One UI 3.1 ile Android 11 sistemini başlatacak. A22, 5G’nin henüz eşit olarak yayılmadığı bölgeler için yalnızca 4G / LTE modelinde de satışa sunulacak. Bugün ortaya çıkan yeni bir rapor, Samsung’un Galaxy F22 adlı başka bir telefon üzerinde çalıştığını ortaya koydu. Bu telefonun yaklaşmakta olan Galaxy A22’nin yeniden yapılandırılmış bir versiyonu olarak gelmesi bekleniyor.

Kripto para borsaları spekülasyona çok açık: Tek tweet yetiyor