Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G pembe tasarımla görüldü!

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G pembe tasarımla görüldü!

Güney Koreli teknoloji devi, yakında Samsung Galaxy Tab S7 Lite cihazını yalnızca Wi-Fi (SM-T730), 4G (SM-T735) ve 5G (SM-T736B / SM-T736N) şeklinde üç varyantta piyasaya sürecek. Geçen ay, 5G modelinin sızdırılan renderları bize Siyah renkli Tab S7 Lite’ı göstermişti. Şimdi, tableti Pembe gölgede S-Pen kalemi ve Kitap Kapağı ile eşleşen bir renkte gösteren birkaç resim daha ortaya çıktı. Gelin göz atalım.

Görüntüler, Kitap Kapağının iki S-Pen tutucuya sahip olacağını ortaya koyuyor. Biri içeride ve diğeri çift kamera ünitesinin yanında oyulmuş. Ayrıca, USB-C bağlantı noktası ve alt kısımda bulunan hoparlör ile Galaxy Tab S7 Lite 5G’nin sağ tarafındaki güç tuşunu ve ses yükselticisini de fark edebilirsiniz. Sağ çerçevede bir de selfie kamerası var. Galaxy Tab S7 Lite 5G yalnızca Siyah ve Pembe renklerde gelmeyecek. Sızdırılan resimlerden biri, tabletin toplam beş renk seçeneğine sahip olacağını söylüyor. Samsung’tan Galaxy Tab S7 Lite hakkında henüz bir açıklama yapılmasa da, güvenilir kaynakçı Roland Quandt “Galaxy Tab S7 Lite diye bir şey olmadığını” iddia ediyor. Tablet aslında Galaxy Tab S7 + Lite olarak adlandırılacak.

Samsung Galaxy Tab S7 Lite 5G pembe tasarımla görüldü!

Samsung’un “+” ve “Lite” kelimelerini aynı isme koymanın arkasındaki mantığını bilmiyoruz, ancak Koreli holdingin cihazlarını adlandırma konusundaki geçmiş kaydını göz önünde bulundurursak şaşılacak şey değil.

Canalys raporuna göre PC ve tablet satışları, 2021’in 1. çeyreğinde ikiye katlandı