Samsung Fortnite oynayanlara 7 bin dolar değerinde hediye veriyor

samsung

Samsung’dan Fortnite oynayanlara dev ödüller! Düzenlenen yeni yarışmaya katılanlar toplamda 7 bin dolarlık ödüle sahip olma şansı kazanacak.

Güney Koreli üreticinin Fortnite ile işbirliği sürüyor. Geçtiğimiz günlerde “Galaxy” karakterinin oyunda yayınlanmasının ardından şimdi de devasa ödüllü bir yarışma düzenlenecek. Buna göre Fortnite’in mobil sürümünü oynamanız gerekiyor ve elbette katılım pek çok kurala tabi.

Samsung’dan büyük etkinlik

İlk olarak ülkemizden katılımın mümkün olmadığını belirtelim. ABD veya Kolombiya’dan katılanlar ise Note 9 veya Tab S4‘ten en az birine sahip olmalı ve oyun içerisinden görüntü almalı. Daha sonra hayli karmaşık prosedürden geçerek yarışmaya katılabiliyorsunuz.

Bu kadar çok prosedürün ödülü ise neyse ki hiç az değil. 7000 dolarlık paketin içerisinde; 65 inç Samsung QLED Smart 4K UHD TV, 49 inç QLED oyuncu monitörü, AKG marka kulaklık ve vergilerin ödenmesine yardımcı olmak için 1750 dolarlık çek. Ayrıca “Ninja” ismiyle tanınan oyuncuyla canlı yayına çıkma şansı da kazananın olacak.

30 Eylül‘e kadar geçerli yarışmada kazanan, alınan görüntülerin yaratıcılığına göre belirlenecek ve 1 Ekim‘de doğrudan açıklanacak.

Apple AirPower neden hala satılmıyor? İşte cevabı!